Delovna obleka ali ne

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Saj ni nič osebnega. Sicer se pa ne bi nič čudil, če kdaj kaj dobim v glavo. Namreč včasih (kot mi je nekoč rekel sodelavec) premalo spoštujem svojega gospoda Jezik. Na forumu na srečo pišemo in skoraj vedno korigiram odgovor. Jaz bi rekel, da ga moral prej sovražiti, ker mi je do sedaj le škodil :evil:
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
vita11
Računovodja
Računovodja
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a vita11 »

To s kaktusi v glavo pa res ni bilo mišljeno nič slabo. Je pač prispodoba na delo v računovodstvu in strankami. Saj se razumemo, ne? Nasploh pa bodo prišle prav rožice na ekranu, zato Mirko veselo na delo. Jaz tega ne znam. :oops: :rofl:
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Saj vem, hvala za odgovore in čim manj težav s strankami in šefi in upajte, da od njih dobite rožice kot poklon!
Nazadnje spremenil Mirko Zbačnik, dne 23 Mar 2005, 10:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
vita11
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a vita11 »

Ha, ha, tisto o šefih? Moj šef je mož, pa nobenih rož. :rofl: :hudic:
stanovanjska
Začetnik
Začetnik
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a stanovanjska »

A ima kdo "mušter" takega aktra - glede delovne obleke mislim? A bi mi lahko kdo posredoval.
hvala in meglen pozdrav
Odgovori