Banke !

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Druker
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a Druker »

Verjetno ga ni. Jaz poslujem z NLB in so bili do sedaj 'še kar' korektni. Tudi kredit, ko sem ga potreboval, so uredili malo bolj pospešeno in je bilo vse OK. Res pa je, da nikoli ni bilo potrebe po zamujanju...
No, vlogo za plačilno kartico pa so založili na dno predala, kar se je ugotovilo šele po reklamaciji naročila, ki sem jo vložil po poldrugem mesecu čakanja.
LP
Peter
-------
Nisem računovodja. Se še učim.
FIGA75
Nov član
Nov član

Odgovor Napisal/-a FIGA75 »

SEM MALO POČAKALA, DA VIDIM KAJ BOSTE DRUGI MENILI, KER SEM ŽE MISLILA, DA SEM MALO PRENAPETA, KAR SE POSLOVANJA Z BANKAMI TIČE.IMAM ISKUŠNJE S SLEDEČIMI BANKAMI: NLB, REIFFEISSEN , BANKO KOPER. PA VAM POVEM, DA SEM ŠE NAJBOLJ RAZOČARANA NAD BANKO KOPER S KATERO NE POSLUJEM VEČ, SPADAMO MED GRADBINCE IN SMO V NEKEM TRENUTKU RABILI PODALJŠANJE KREDITA, SEVEDA JE BILO OBLJUBLJENO VSE, KO JE PA BILO POTREBNO REALIZIRATI, JE BILA DIKERTORICA NA BOLNIŠKI, NAKAR JE PO MOJEM PRITISKU IZPADLO, DA JO OSEBNO NAPADAM, SEM NEMOGOČ ČLOVEK, ITD.. PRAVA TRAVMA . REIFFEISSEN JE ZELO PODOBNA, TEŽAVE NASTANEJO TAKOJ, ČE NE PLAČAŠ KAKŠNEGA OBROKA KREDITA, POTEM PA SLEDI VNOVČENJE MENIC. Z NLB POSLUJEM ŠE DANES , VENDAR SO TOTALNO NEFLEKSIBILNI, ZELO ME MOTI, KER TE NE OBVESTIJO O BLOKADI RAČUNA, TI PA KAR PLAČUJEŠ, POL PA DRUGI DAN VIDIŠ, DA JE VSE ZAVRNJENO. ŠE NAJBOLJ SEM BILA ZADOVOLJNA Z DOLENJSKO BANKO, KER SI SE LAHKO MARSIKAJ ZMENU, SEDAJ KO JE TO NLB PA NIMAJO VEČ NOBENIH POOBLASTIL. VSE BANKE SO PO MOJEM MNENJU NEUSMILJENE DO NAS MAJHNIH PODJETIJ, TAKO DA NI NEKE RAZLIKE KJE SI, BANKO KOPER PA ZARADI NEPROFESIONALNEGA ODNOSA ODSVETUJEM. LP,
vita11
Računovodja
Računovodja
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a vita11 »

Da ne pozabimo. Še kdo :8: Da se nam :idea: :svprasaj: :spoljub:
helena
Računovodski mojster
Računovodski mojster

Odgovor Napisal/-a helena »

Sodelujemo z NKBM in reči moram, da je, kar se tiče organizacije in delovanja solidna banka, tudi elektronsko poslovanje je v redu, tako da nimam pripomb. Tudi glede kreditiranja je v redu. Problem je v tem, da je ena najdražjih bank. Zato me je zanimalo, kako je s Probanko, ker ima cenejše storitve.
sintrex
Novinec
Novinec

Banke-nasvet

Odgovor Napisal/-a sintrex »

Banka Koper-DEFINITIVNO!!!
maja22tt
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a maja22tt »

Jaz osebno sodelujem z NKBM in PROBANKO in sem v bistvu zadovoljna z obema. Pri obeh tudi uporabljam elektronsko bančništvo, ki je tudi zelo primerljivo, kar se tiče nadomestil, je pa dejstvo, da je pri ostalih provizijah Probanka zagotovo cenejša. Če govorim iz stališča s.p., npr. pri NKBM pri pologih iztržkov ali gotovine na TRR zaračunajo provizijo, pri Probanki pa tega stroška ni. Jaz osebno torej "navijam" za Probanko zaradi zgoraj navedenega.
Tinkaa
Začetnik
Začetnik
Kraj: Kranj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Tinkaa »

Mi sodelujemo z SKB že precej let in se ne spomnim, da bi kdaj prišlo do kakšnih problemov. Referentka je zelo prijazna, večino se lahko dogovorimo preko elektrnoske pošte, tako da ni treba za vsako malenkost tja hodit. Kar se mi zdi zelo pomembno, zelo solidno imajo urejeno elektronsko bančništvo.
vita11
Računovodja
Računovodja

:oops:
uni
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a uni »

Sory, ampak tvojih smeškov "vita!!" pa ne razumem! Kar štiri dni po zadnjem odgovoru v neki temi(konkretno tej) se spomniš, pa počiš enga smeška, brez povezave- vsaj zame.Kaj si misla z njim ? Pol pa ostali mislimo , da je kakšen nov odgovor v tej temi.
A mal pogrešaš bilanco, pa ti hodvelik časa?Al je pomlad ?
vita11
Računovodja
Računovodja

Ah, veš kaj. Ti znakci ali smeški pomenijo le to, da temo nekako dam proti vrhu, ker me zanimajo mnenja še ostalih. Če bi sledil forumu, bi to vedel. Jaz osebno pa prav nič ne pogrešam in niti časa nimam preveč.
uni
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a uni »

Saj to s časom ni blo mišljeno kot žalitev, ampak da smo si vsi tok oddahnil od bilance, da kar mislimo da ga imamo preveč...
Forumu pa sledim, pa vseen nisem veddela, ka j to pomen... Nismo vsi tok odprte glave ,očitno, povedal mi pa tut še ni nihče.LP, pa čimveč prostga časa želim nam vsem skupaj, sotrpinom.In smisla za humor
sova
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a sova »

Če smo že pri bankah, iščem najbolj ugodni kredit, kot fizična oseba ,kjer mi bodo čim manj komplicirali, lahko stanovanjski ali gotovinski, to bi še koga drugega verjetno zanimalo, Saj kot vidim za banke pa se lahko dela reklama na tem foromu, al kak :?: :?: :oops: :shudic: , tudi moji smeški nimajo neke veze, samo jaz si jih ne znam tako poiskat kot recimo NIna ali pa Mirko ali pa še kdo, kaj moreš :!:
Odgovori