ODO OBRAZCI
Moderator: Mirko Zbačnik
ODO OBRAZCI
Ali mi lahko kdo na kratko razlo~i zakaj so ODO obrazci,komu jih oddamo in do kdaj?Konkretno ODO 2?Hvala!
ODO OBRAZCI
Mi smo s.p..ODO obrazce naj bi oddajale pravne osebe tu pa nastane dilema ,ker eni smatrajo s.p. za pravne drugi za fizi
ne os..Na OZS pravijo, da nam jih ni treba oddajati,da pa je cela zmeanjava v zvezi s tem ali s.p. oddaja ODO 2 obrazce ali ne. Na DURS-u pa sploh niso vedeli kaj je to!!!
ne os..Na OZS pravijo, da nam jih ni treba oddajati,da pa je cela zmeanjava v zvezi s tem ali s.p. oddaja ODO 2 obrazce ali ne. Na DURS-u pa sploh niso vedeli kaj je to!!!
ODO OBRAZCI
Ja, baje da je treba oddajati, ampak se zakon za s.p. ~e spreminja,ker nima vse skupaj nobenega smisla!
ODO obrazci
Pozdravljeni,
Pri sestavljanju ODO obrazca sem naletela na problem. Glede na to, da moramo porocati najemnine, me zanima kako je z najemom parkirišč in coolerjev - hladilci za vodo. Klicala sem na DURS referenta, pa mi ni znal povedati nič določenege. Rekel je, da naj kar porocam.
Hvala za odgovor.
Pri sestavljanju ODO obrazca sem naletela na problem. Glede na to, da moramo porocati najemnine, me zanima kako je z najemom parkirišč in coolerjev - hladilci za vodo. Klicala sem na DURS referenta, pa mi ni znal povedati nič določenege. Rekel je, da naj kar porocam.
Hvala za odgovor.