Previsoka cena za sestavo letne bilance???!!!
Moderator: Mirko Zbačnik
To pomeni samo izdelavo "bilanc".
Drugače pa je tarifa za vsako knjižbo v GK 1,45 točke (npr. prejeti račun pomeni tri knjižbe (220,160,4**))....
Skratka, če bi se vsi servisi držali tarif, bi se dalo kar lepo zaslužit....
Kdo bo pa to plačal, pa pojma nimam, če je "podjetnikom" že 40.000 mongo preveč za "samo eno bilanco".........
Drugače pa je tarifa za vsako knjižbo v GK 1,45 točke (npr. prejeti račun pomeni tri knjižbe (220,160,4**))....
Skratka, če bi se vsi servisi držali tarif, bi se dalo kar lepo zaslužit....
Kdo bo pa to plačal, pa pojma nimam, če je "podjetnikom" že 40.000 mongo preveč za "samo eno bilanco".........
Nazadnje spremenil ursamodic, dne 13 Apr 2005, 10:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Urša 

Misli, da je vse skupaj krepko odvisno tudi od tega za koga izdeluješ zaključne račune. Če je to za podjetje, ki ima v celem letu 1mio sit prometa, mi je skoraj nemogoče zaračunati kaj več kot 50.000 SIt, saj načeloma še to težko plača. Če pa je taisto podjetje zelo komplicirano, ne dobiš papirjev ko je to potrebno ipd. potem pa je še 900€ premalo.
Mogoče pa bi bilo dobro, da bi začeli zaračunavati računovodske storitve po računovodski tarifi in jih korigirati z ustreznimi popusti (odvisno od obsega). Tako bi si stranke vsaj začele predstavljati, koliko je dejansko to delo vredno in počasi bi morda prišli tudi do tega, da bi nam te storitve tudi toliko plačali.
Če mi kdo reče, da je račun previsok, ga preprosto vprašam, kje še lahko dobi npr. 50% popust!
Če mi kdo reče, da je račun previsok, ga preprosto vprašam, kje še lahko dobi npr. 50% popust!
Zanimivo, toliko govora o bilancah.
Jaz mislim, da ima vsako računovodstvo programe.
Jaz ga žal nimam,vendar sem pa videla kako je računovodkinja vsak mesec knjižila in je imela za bilanco skoraj vse gotovo.
Kako je to mogoče,da imajo eni toliko dela s tem, kljub programom?
Plače so pa vedno premajhne a ni tako?
Zanimivo pa je, da sem ravno prej prebrala kako računovodstvo ne nosi nobene odgovornosti pri s.p.-jih.
Ali vsi delate samo za d.o.o-je da toliko poudarjate odgovornost.
Jaz upam,da mi neboste zamerili.
Samo čudim se... res se čudim.
LP
Samantha
Jaz mislim, da ima vsako računovodstvo programe.
Jaz ga žal nimam,vendar sem pa videla kako je računovodkinja vsak mesec knjižila in je imela za bilanco skoraj vse gotovo.
Kako je to mogoče,da imajo eni toliko dela s tem, kljub programom?
Plače so pa vedno premajhne a ni tako?
Zanimivo pa je, da sem ravno prej prebrala kako računovodstvo ne nosi nobene odgovornosti pri s.p.-jih.
Ali vsi delate samo za d.o.o-je da toliko poudarjate odgovornost.
Jaz upam,da mi neboste zamerili.
Samo čudim se... res se čudim.
LP
Samantha
Na ja kaj naj rečem na ta odgovor..hm...hmmm..
Mislim, da je veliko več ljudi kot si vi mislite kateri to tudi delajo.
Kot računovodji verjetno poznate minimalne in zajamčene osebne dohodke... in teh ima veliko...mislite da si ti lahko karkoli privoščijo razen res nujnih stvari???
Je pa tako, da vas nikakor nisem imela namena kritizirati...nasprotno.
Jaz se dobro zavedam, predobro, koliko je dober računovodja vreden.
Zanimalo me je namreč koliko ti programi zmorejo,oz ali res nimajo nikakršnih povezav?
Se dela res vse ročno ali kako naj to razumem?
Namreč tudi jaz iščem en dober program, pa imam bolj malo upanja,da ga bom našla :?
Mislim, da je veliko več ljudi kot si vi mislite kateri to tudi delajo.
Kot računovodji verjetno poznate minimalne in zajamčene osebne dohodke... in teh ima veliko...mislite da si ti lahko karkoli privoščijo razen res nujnih stvari???
Je pa tako, da vas nikakor nisem imela namena kritizirati...nasprotno.
Jaz se dobro zavedam, predobro, koliko je dober računovodja vreden.
Zanimalo me je namreč koliko ti programi zmorejo,oz ali res nimajo nikakršnih povezav?
Se dela res vse ročno ali kako naj to razumem?
Namreč tudi jaz iščem en dober program, pa imam bolj malo upanja,da ga bom našla :?
Sedaj pa je čas da spustite nosove, saj niste bogovi!!!!!!!!
Nevem ali res niste zmožni razumeti kaj sem napisala ali ste tako zvišani da mislite da so ostali vsi nori.
Želela sem samo kot normalni smrtnik, (žal nisem računovodja), pridobiti informacije o programih za računovodstva, kako delajo, kaj zmorejo itd.
LP
Samantha
Nevem ali res niste zmožni razumeti kaj sem napisala ali ste tako zvišani da mislite da so ostali vsi nori.
Želela sem samo kot normalni smrtnik, (žal nisem računovodja), pridobiti informacije o programih za računovodstva, kako delajo, kaj zmorejo itd.
LP
Samantha