Pozdravljeni!
Ker ugotavljam, da skoraj ni vprašanja na katerega ne bi znali odgovoriti, vas prosim za pomoč.
Smo s.p. s štirimi zaposlenimi delavci. Zaradi trenutnega povečanja del, smo lani v mesecu septembru za določen čas treh mesecev sklenili delavno razmerje z delavcem s III. stopnjo invalidnosti, ki opravlja polovičen delovni čas se pravi 4 ure dnevno, za polovičen delovni čas pa prejema nadomestilo iz SPIZa. Po poteku treh mesecev, smo ponovno sklenli z dnjim delavno razmerje oz smo podaljšali pogodbo za šest mesecev 4 ure dnevno. Ker smo z delavcem zadovoljni, in še trenutno imamo zanj delo, bi mu radi ponovno podaljšali pogodbo za nekaj mesecev (česar se on tudi veseli), pa ne vemo, če lahko, oz. da delavec potem ob poteku pogodbe ne bi imel problemov pri prekinitvi ob izteku lete, za polno nadomestilo iz SPIZ-a. Delavca bi sicer zaposlili za nedoločen čas, vendar ne vemo, kako dolgo bo zanj delo pri nas, in bi ga potem težko odpustili.
Prosim pomagajte in svetujte mi!
Hvala že v naprej
pogodba za določen čas in nadomestilo SPIZ
Moderator: Mirko Zbačnik
Zaposlitev za 4 ure
Če je xx zaposlen za 4 ure - plačuje prispevke za polovičen delovni čas. In če bi hotel da bi plačeval za 8 ur, kaj je potrebno narediti?
če me sprašujete, si naš delavec plačuje na SPIZ-u za preostali del za pokojninsko zavarovanje sam. Ampak to je ena stvar. Skrbi me, da bi mu podaljšali pogodbo za določen čas, in po preteku le te, da ne bi imel potem težav z SPIZ-om glede nadomestila, kaj jaz vem, recimo da bi mu mogoče rekli, ko bi prišel tja s sklepom o prenehanju del. raz. za dol. čas, da ni upravičen do nadomestila, ker mu ne bi smeli podaljševati dalj kot ...???
V tem smislu sprašujem.
V tem smislu sprašujem.