Imam predlog, ki bi mogoče povečal dodano vrednost tega foruam.
Kot smo vsi že večkrat opazili se nekatera vprašanja znajo ponoviti. Da bi se iz tega lahko vsi naučili in lažje pridobili iskane informacije predlagam kreiranje nekakšne baze znanja. Kako to realizirati je več načinov. Jaz bi predlagal, da se kreirajo sticky topici, ki bi pokrivali neko temo.
Npr. vsako leto je ogromno vprašanj okoli regresa, večina se jih da rešiti z enostavnim pravilom: Če si upravičen do dopusta, si upravičen do regresa.
Tako ali podobno pravilo bi zapisal v topic, katerega bi vsi lahko brali vpisovali pa samo nekateri, recimo poleg Nine še Mirko in par članov z vrha lestvice.
Mogoče je moj predlog nesmiselen ali pretežko izvedljiv ampak se mi ga je zdelo vredno zapisat.
Kreiranje baze znanja
O tem razmišljamo že precej časa. V ta namen smo pripravili tole rubirko http://racunovodja.com/bazaZnanja/index ... avna_stran
Baza znanja omogoča da vsakdo ureja vsebino.
To da bi se naredili povzetki posameznih aktualnih vsebin iz foruma bi pa sploh bilo dobro.
Baza znanja omogoča da vsakdo ureja vsebino.
To da bi se naredili povzetki posameznih aktualnih vsebin iz foruma bi pa sploh bilo dobro.
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Dobra ideja! Menim, da je zaenkrat tudi oblika teme "Pogosta vprašanja" tudi v redu. Iskanje po odgovorih je kljub iskalniku včasih kar zamudno.
Dobro bi bilo, da se na forumu doda "bljižnico" do tja.
Dobro bi bilo, da se na forumu doda "bljižnico" do tja.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

Očitno sem predlagl nekaj kar vi že imate. Mogoče bi morali nekoliko bolj izpostaviti dejstvo, da ta stvar obstaja, ali imate vse še v testni fazi?
Upam, da bo stvar v pravi meri zaživeli, ker bi lahko vsi imeli koristi od tega.
Upam, da bo stvar v pravi meri zaživeli, ker bi lahko vsi imeli koristi od tega.
LP, Jam
www.informatiki-on.net
www.informatiki-on.net