POMLAD JE TU

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
sipi
Računovodja
Računovodja
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a sipi »

Se mi zdi, da nas je letos pomlad kar obšla. Upam, da bo res vroče poletje, kot napovedujejo, ker imam že dosti tega mraza. Nekaj dni toplega vremena, je bilo samo za pokušnjo, da nas je razdražilo.
:twisted: :hudic:
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Mi smo precej pod 900 m, a kar sneži. Da pa ne bo več kaj pozeblo, si bom kolikor toliko lahko oddahnil šele julija. Do tedaj pa moramo vse rožce čuvat, pokrivat, skrivat. A kljub temu upam, da poletje ne bo pretirano vroče.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
vita11
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a vita11 »

Ja, ravnokar sem poslušala na radiu, da na Blokah sneži. Upam, da ne bo še na Gačah in Mirni gori. :(
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Zima, zima, bela .... pa tako je pela, ... da bo ..... vzela ...

Sem se kar zamislil nad seboj, sedaj ji pomaga še pomlad. Zjutraj je bilo vse zamrzjeno. Ne dam se!
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
sova
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a sova »

Slika
Nina
Administratorka
Administratorka
Kraj: Kranj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Nina »

sova :supz:
sova
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a sova »

Nina ,prej , kot sem včeraj odšla domov sem hotela Mirka potolažiti zaradi te zime in snega, z enim smeškom,..... :oops: končno mi je uspelo.....danes mi že več ne gre, pa kaj morem ,mlajši bi že rekli, glej je starce že spet... :sjezen: :sneodobren: :sbolan: :sklovn:
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Sova, tudi namena sem vesel in se vam ni treba sekirat, če kaj ne znate. Veliko ljudi je, ki si tega ne upajo priznat, ker se jim lahko zamaje stolček.

Slika
Mirko Slika
gradbeništvo
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a gradbeništvo »

Mirko je pri vas na
L.P. Lidija
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Lidja :svprasaj:
Mirko Slika
gradbeništvo
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a gradbeništvo »

Ja sem na hitro nekaj z......a. Moj koruznik pravi pust računalnik pri miru ker veš glih toliko da kaj z.....š.
Hotela sem vas vprašati Mirko, če je vreme na Blokah že kaj lepše, ker sem že čisto depresivna zaradi deženvih dni. :roll:
L.P. Lidija
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Mislim, da je sedaj nekaj vmes (sem v Cerknici). Včeraj je bilo zjutraj tam okrog -3, depresirani bomo pa jutri zjutraj....
Sicer ima pa tudi to dobro lastnost - verjetno ne bo potrebno plezat do češenj, katrih cvetje je pomrznilo - bile so v polnem razcvetu.

Kdo ve, kaj nas še čaka in kdaj bo tudi nas še bolj povozil čas. Veseli me, da zagotovo ta šok čaka tudi mlajšo generacijo. Malce pa moramo biti "žleht", ali ne?
Mirko Slika
Odgovori