IZPIT NA GSZ ZA RAČUNOVDJE NUJNO

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
tibaut
Računovodja
Računovodja

IZPIT NA GSZ ZA RAČUNOVDJE NUJNO

Odgovor Napisal/-a tibaut »

JE KDO BIL NA IZPITU PRI GZS ZA RAČUNOVJDE ZDAJ V TEM ROKU ČE BI BIL TAKO DOBER DA BI MI POSLAL VPRAŠANJA NA dominika@neosys.si

hvala prav lepa hvala
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Mislim, da sem vam jih v linku že posredoval. Sicer jih lahko dobite na spletnih straneh Gospodarsk zbornice http://www.gzs.si . Kliknite na ta link http://www.gzs.si/Nivo3.asp?ID=1279 , in zelo veliko uspeha vam želim! :spomezik:
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Ups, popravljam. Niste spraševali za vodnje računovodskih servisev (na primer za pridobitev licence), pač pa za računovodja. Teh vprašanj nisem naše (menim da jih tudi ni), ker se po moji logiki po predmetniku izvajajo predavanja, na koncu vsakega sledijo izpiti in seveda na koncu tudi kakšna zaključna naloga. povprašajte raje na GZS, pa vam bodo svetovali, kako in kaj.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
tibaut
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a tibaut »

se ne razumeva Mirko to so vprašanja za računovdske servise mene pa zanima za računovdje teh gor ni.
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Menim, da jih lahko dobite le od prejšnih skupin, ki so že opravile izpit. Sam sem sicer to usposabljanje opravil na neki drugi organizacij in glede podobnega predmetnika bi rekel, da precej izpitov temeli na reševanju konkretnih nalog. Precej je vaj, tako da teh vprašanj v bistvu ne bi potrebovali. Res je lažje, če imate pred seboj vprašanja, vendar lažja pot ni vedno najboljša.

Vprašanja, ki jih dobite nalinku so tu z določenim namenom; za opravljanje izpitov za pridobitev licence ni obvezno obiskovanje predavanj, v programu, za katerega se zanimate, pa je to obvezno.

Upam, da se razumeva. Mogoče ima kdo kje kakšna vprašanja, a ni izključeno, da jih nek predavatelj tudi spremeni.
Mirko Slika
Odgovori