IZOBRAŽEVANJE "NESTROKOVNIH"DELAVCEV
Moderator: Mirko Zbačnik
-
irenca
Kot si rekla.FRICL napisal/-a:HVALA ZA ODGOVOR, NE MOREM VERJETI, DA SE PRAV NIHČE NITI NE ZANIMA ZA IZOBRAŽEVANJE. SE PRAVI, DA SO V JAVNIH ZAVODIH KOT NESTROKOVNI DELAVCI VSI ZADOVLJNI S TEM KAR SE JIM NUDI. ZANIMIVO.
Glavno, da tistim, ki sedijo v zaporih država omogoči šolanje.....
Jaz bi šla tudi z veseljem. Angleščina ni ovira. Sem pred pol leta končala visoko. Imeli smo predavateljico,ki ni znala besede slovensko. Nas je gnala kot norce. Si predstavljate, po dobrih dvajsetih letih (pri mojih rosnih 40-ih) sem se spravla gulit šolske klopi. Prej nekoč v davnini smo se učili Hamleta (To be or not to be, that is the
), potem pa padeš v poslovno angleščino, pogajanja, EU, borza, ipd. Ni, da ni.
No, tega se ne bojim. Če kdo kje kaj zvoha, naj prosim sporoči. Sem takoj za.
Ajd, gremo v to, bomo sošolci ...
No, tega se ne bojim. Če kdo kje kaj zvoha, naj prosim sporoči. Sem takoj za.
Ajd, gremo v to, bomo sošolci ...
Poskusite na strani http://www.cef-see.org, tam so izobraževanja objavljena, če pa ne, jim pa napišite mail in vam bodo povedali kaj je možno.
/popravljen url/
/popravljen url/
TUDI JAZ SEM LETOS KONČALA ŠOLANJE, PA NE DOBIM POVRNJENIH STROŠKOV IZOBRAŽEVANJA. SAJ RES, DA SEM SE IZOBRAŽEVALA IZ LASTNIH INTERESOV, PA VSEENO. ČE TI LE V SLUŽBI KORISTI, BI VERJETNO BILO PRAV DA BI DOBIL DELČEK STROŠKOV POVRNJENIH. PA TUDI TO SE MI NE ZDI VREDU, DA NIMAŠ MOŽNOSTI NADGRADITI SVOJE ZNANJE.