PRISPEVKI
Moderator: Mirko Zbačnik
-
gradbeništvo
- Računovodja

- Kraj: Slovenia
- Kontakt:
PRISPEVKI
Sedaj sem res čisto zmedena. Koliko so procenti za delavce pri s.p ki bremenijo delodajalca. Jaz obračunavan 18,1 % seda pa mi je ena rekla da ona obračunava 17,1%.Kaj je prav.
L.P. Lidija
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Tudi na Notranjskem je 16,1% in sicer: Zdravstvo 6,56%, Zaposlovanje 0,06%, Poškodbe 0,53%, ZPIZ 8,85% in Starševstvo 0,1%.
Čudno! Ko sem zamudil pri popravku za en mesec (namesto decembra sem povečal stopnjo januarja, me je nekje v septembru klicala iz DURS-a, da sem popravil obračun. V v obratni meri ne opozarjajo? če ste obračunali preveč, bi se jaz dogovoril za "kompenzacijo" v naslednjem obračunu. Tudi to sem se že dogovoril.
Čudno! Ko sem zamudil pri popravku za en mesec (namesto decembra sem povečal stopnjo januarja, me je nekje v septembru klicala iz DURS-a, da sem popravil obračun. V v obratni meri ne opozarjajo? če ste obračunali preveč, bi se jaz dogovoril za "kompenzacijo" v naslednjem obračunu. Tudi to sem se že dogovoril.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

-
gradbeništvo
- Računovodja

- Kraj: Slovenia
- Kontakt:
A ni to čudno. Ena država pa v mojem primeru ista davčna izpostava samo sosednja vrata v hiši DURS -a pa so različna tolmačenja. Moja kontrolorka pravi 16,1 % + 1% za izobraževanje + 1% stanovanjska izgradnja njena sodelavka pa pravi 16,1% + 1% izobraževanje.
[img][img]http://www.clicksmilies.com/s0105/sauer ... ey-055.gif[/img][/img]
[img][img]http://www.clicksmilies.com/s0105/sauer ... ey-055.gif[/img][/img]
L.P. Lidija
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt: