Bilancist

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Bilancist

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Vprašanje je mogoče malce trčeno; javil bi se narazpisano delovno mesto "bilancist" in če mi kdo razloži, kaj naj bi bile poglavitne naloge tega delovnega mesta. Gre pa za zaposlitev v zdravstveni ustanovi.

Saj veste, na razgovor moraš biti pripravljen....

Hvala vsem že vnaprej! :nevem: :kladivo: :ploska:
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
JR
Začetnik
Začetnik
Kraj: LJ

Odgovor Napisal/-a JR »

Po moje to delovno mesto vključuje pripravo zaključnega računa, spremljanje davčne zakonodaje, svetovanje, ... po vsej verjetnosti pa tudi knjigovodska dela (še posebno če gre za manjšo ustanovo).

LP
Jr
police
Začetnik
Začetnik
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a police »

Bila sem zaposlena v socialno varstveni ustanovi kot bilancist, moje delo pa je bilo vodenje glavne knjige, usklajevanje glavne knjige s posameznimi knjigovodstvi in izdelava bilanc ter mesečnih poročil o poslovanju. Zavod je eden večjih v Sloveniji, zaposlenih okoli 330 ljudi.
Poleg bilancista - knjigovodje glavne knjige pa so bili še knjigovodji: za OS, dobavitelje, kupce, plače, blagajnik, materialni knj.
Pa veliko uspeha! :spomezik:
sova
Računovodja
Računovodja
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a sova »

MIrko vi se samo prijavite na razpis, glede na znanje, ki vam ga ne manjka, je vsako delovno mesto s tega področja novi izziv, predpostavljam pa , da bi verjetno opravljali dokončna dela v računovodstvu, katera bi vam pripravljali :D i že drugi.
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Hvala za informacije, zelo so mi prišle prav. Usklajevanje je od zmeraj moj "hobi" (hote, ali nehote)!
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
vikak
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a vikak »

Mirko, vi se kar prijavite, samo da boste še naprej aktivno sodelovali na forumu. Vaši nasveti so zlata vredni.

Srečno.
Odgovori