Že posredovani podatki

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
sova
Računovodja
Računovodja
Kraj: Slovenia

Že posredovani podatki

Odgovor Napisal/-a sova »

Imamo delavca , ki gre v juniju 2005 v penzijo., :shock: do 30. 4. (kot je normalen rok)smo oddali M4 -M-8 obrazec za zadnje leto 2004, zdaj me pa kliče referentka iz PIZ, da ji naj ji pošljem posebaj na obrazcu podatke za tega delavca, ker oni nimajo časa tega iskati okrog. Najraši bi jim poslala račun za dodatno delo. :sbolan: :sbolan: :sklovn:
klelija
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec
Kraj: severna primorska

Odgovor Napisal/-a klelija »

Tudi nam se je to že večkrat zgodilo.Zgodilo se je celo to da smo poslali podatke m4/m8 priporočeno z povratnico,dobili nazaj potrjeno povratnico, potem so nas pa klicali iz spiza da podatkov za tisto leto nimajo.
klelija
sova
Računovodja
Računovodja
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a sova »

In to pomeni, da jim moraš ne glede na stroške spet poslati, ker njim je pač najlažje zavrteti telefon na davkoplačevalske stroške in dobesedno zahtevati kaj tisti trenutek potrebujejo. :roll: Mislim ......, nič ne mislim... :shudic: :shudic: :shudic: :svprasaj:
KAJ
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a KAJ »

Se dogaja tudi meni!
LOTICA
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a LOTICA »

Tudi jaz sem imela vsaj 2-krat podoben primer. Da ne govorim o tem, da sem lani dobila nazaj v popravek obrazec M4/M8 za leto 1998 (ja, ni napaka!). :shudic:
osnovnasola
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a osnovnasola »

Nič novega. Pred parimi dnevi sem jim morala za delavko. ki je upokojena od aprila 2005 , poslati podatke za leto 2003.

Lp
Odgovori