Pravilnik o računovodstvu

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
uni
Super računovodja
Super računovodja

Pravilnik o računovodstvu

Odgovor Napisal/-a uni »

A mi lahko dko pošlje ali pove, kje bi lahko dobila, pravilnik o računovodstvu- za male d.o.o.?
pamps
Nadračunovodja
Nadračunovodja

Odgovor Napisal/-a pamps »

Tipski pravilnik lahko najdete tu, na racunovodja.com in ga prilagodite vašim potrebam.
LOTICA
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a LOTICA »

Pamps, a to je tisti od Zveze računovodij? Meni se zdi mnogo preobširen in imam tak odpor, da iz njega nikakor ne morem narediti nekaj uporabnega za naše malo podjetje. A ima kdo mogoče vzorčni primer kakšnega bolj enostavnega pravilnika o računovodstvu? Bi bila zelooooooooo hvaležna. :) :szardi:
pamps
Nadračunovodja
Nadračunovodja

Odgovor Napisal/-a pamps »

Tisti, ja. Tudi meni je bil preobširen, vendar nisem našla nič bolj uporabnega. Sina sem prosila, da mi ga je pretipkal v wordu in ga prilagodila vsaki stranki posebej. Pred tem je bil v nekem prastarem iksu tudi objavljen nek tipski pravilnik, ki se mi je zdel manj obširen, vendar velja za stare standarde.
Če boste našli kakšne bolj ugodne variante, se priporočam, ker moram do konca leta za neko stranko sestaviti vse možne pravilnike.
matica
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a matica »

Tudi mi smo mali d.o.o. Zakaj pa potrebujete ta pravilnik? A je to spet kaj obveznega za d.o.o.-je, pa jaz tega ne vem???

LP matica
Odgovori