zadnja novička
Moderator: Mirko Zbačnik
http://racunovodja.com/clanki.asp?clanek=728
Na tej povezavi zgleda malo lepše
(PS: A samo mene odbijajo taki podnaslovi? Recimo, meni se zdi strašno simpatičen tisti dvodnevni seminar v Kranjski Gori - tako sproščeno se sliši
)
Na tej povezavi zgleda malo lepše
(PS: A samo mene odbijajo taki podnaslovi? Recimo, meni se zdi strašno simpatičen tisti dvodnevni seminar v Kranjski Gori - tako sproščeno se sliši
Ja ja ja , a ne NINA , zdaj pa poglejte same grožnje z ene in druge strani, kazni tu , kazni tam......
daj 47.jurjev, greš na seminar, pa se jim lahko "izogneš"
Seveda nihče ne stoji za tem, če kdaj pove kaj narobe ,,,
kje so zdaj zbornice, ki smo jim dali že miljone, da bi organizirali kakšne brezplačne seminarje... Poleg davčne in , podjetnikov imamo zdaj še posameznike , ki so nam začeli groziti, sedaj so to že organizatorji seminarjev, ki jih lahko vsak , ki ima kaj pojma organizira.
, pa saj 47000., ni mali denar ,vsaj za mene ne, ........še 27.000 ne , sploh za tako neumnost, kot so ti odojki, ....
Saj ne, da kritiziram, ampak samo danes sem dobila že tri tel. klice za ta ali oni seminar, "Gospa a ste že slišali, kako visoke kazni so predvidene, za to .." Ne nisem ,bi mi prosim povedali",,, "No no zdaj trenutno ne vem, bi mogla pogledati,..." "In zakaj mi grozite, če sploh ne poznate višine, " Pumf,..
konec pogovora ,
, je že na vrsti druga računovodska žrtev. Nekdo bo nasedel.... Lepo vas prosim, Pa brez zamere...
Grem raje malo prespat. 
daj 47.jurjev, greš na seminar, pa se jim lahko "izogneš"
Saj ne, da kritiziram, ampak samo danes sem dobila že tri tel. klice za ta ali oni seminar, "Gospa a ste že slišali, kako visoke kazni so predvidene, za to .." Ne nisem ,bi mi prosim povedali",,, "No no zdaj trenutno ne vem, bi mogla pogledati,..." "In zakaj mi grozite, če sploh ne poznate višine, " Pumf,..
Hihihihi - tole bi šlo pa že v fato lahkosova napisal/-a:"Gospa a ste že slišali, kako visoke kazni so predvidene, za to .." Ne nisem ,bi mi prosim povedali",,, "No no zdaj trenutno ne vem, bi mogla pogledati,..."
Mogoče bi lahko zahtevali posebna potrdila od predavateljev, da oni odgovarjajo, če delate po njihovih navodilih
(Se pozna, da je jutri petek, ane?)