Sem s.p. s sedežem v drugem mestu kot je s.p. s katerim sodelujem. Zanima me kako si obračunavam dnevnice in kilometrino, ker vsak dan delam približno 12 ur. Mogoče smešno vprašanje ampak odgovora nisem našel. Hvala in lep pozdrav!
Carpe diem
Obračunavanje dnevnice
Moderator: Mirko Zbačnik
Upam,da sem vprašanje pravilno razumela.
Kilometrino obračunate od sedeža svojega s.p. do sedeža drugega s.p.(v obe smeri število kilometrov) Obračuna se v višini 1/2 cene bencina - redno so objavljene na strani raconovodja.com
Višina dnevnic pa je tudi objavljena. Vendar pa si v primeru izplačila dnevnic, ne smete izplačati prehrane med delom.
Za vsako službeno pot je treba izpolniti potni nalog.
lp,Bina
Kilometrino obračunate od sedeža svojega s.p. do sedeža drugega s.p.(v obe smeri število kilometrov) Obračuna se v višini 1/2 cene bencina - redno so objavljene na strani raconovodja.com
Višina dnevnic pa je tudi objavljena. Vendar pa si v primeru izplačila dnevnic, ne smete izplačati prehrane med delom.
Za vsako službeno pot je treba izpolniti potni nalog.
lp,Bina
-
gradbeništvo
- Računovodja

- Kraj: Slovenia
- Kontakt:
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Tahoma, Verdana, Arial" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>napisal malka</i>
<br />ponovno prosim za pomoč!!
kako naj knjižim kilometrino za zavezanca pri s.p. z dvostavnim knjigovodstvom??
hvala in lepo pozdravljeni
malka
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
kilometrino knjiži v stroške (štirica) v breme in v dobro lastniški račun s.p.,903000
PERIĆ
<br />ponovno prosim za pomoč!!
kako naj knjižim kilometrino za zavezanca pri s.p. z dvostavnim knjigovodstvom??
hvala in lepo pozdravljeni
malka
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
kilometrino knjiži v stroške (štirica) v breme in v dobro lastniški račun s.p.,903000
PERIĆ