NAPREDOVANJE V PLAČILNE RAZREDE

Odgovori
ROŽICA
Novinec
Novinec

NAPREDOVANJE V PLAČILNE RAZREDE

Odgovor Napisal/-a ROŽICA »

Zanima me, kako je z napredovanjem v plačilne razrede. Sedaj imam 3 leta in 7 mesecev delovne dobe in bi morala v maju napredovati v plačilne razrede, da bi v juniju imela večjo izhodišče za plačo. Imela sem tudi 6 mesecev pripravništva. Ker v tem času nisem bila na nobenem seminarju ( 2 x prijavila a je seminar odpadel), me zanima če lahko napredujem tudi samo tako, da me ocenijo glede na opravljeno delo?? :!:
osnovnasola
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a osnovnasola »

Zakaj to sprašuješ na forumu, ravnatelj oz direktor zavoda je dolžan preverjat delavce za napredovanje. Vprašaj njega in ti mora povedati.

Lp
Helena15
Novinec
Novinec

Odgovor Napisal/-a Helena15 »

:)
Pozdravljeni!

Ali ste 3leta in 7mesecev dopolnili v javnem sektorju?
Mislim, da lahko napredujete najhitreje po treh letih na višji količnik,če ste vsako leto ocenjeni od predstojnika z oceno odlično, v nasprotnem primeru pa se napreduje po novem vsakih pet let. Mogoče si poglejte malo zakon o javnih uslužbencih.

l.p. :idea: :)
OCEAN
Novinec
Novinec

Odgovor Napisal/-a OCEAN »

LEP POZDRAV!
danes sem odkrila tale forum in bi želela postaviti vprašanje glede napredovanja v plačilni razred. V februarju sem izredno napredovala v drugi plačilni razred. Prvega julija bom (upam)dobila naziv svetovalec.
Gre pa za to,da sem v pravilniku zasledila,da lahko strokovni delavec izredno napreduje v plačilni razred takoj po pridobitvi naziva, čeprav od zadnjega napredovanja ne poteče 3 leta.Ali to pomeni, da lahko prosim za izredno pa čeprav sem napredovala februarja letos.HVALA
Odgovori