oddih

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
Tajči3
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

oddih

Odgovor Napisal/-a Tajči3 »

Da nam delo hitro mine, si moramo včasih oddahniti...v miru spiti kavico, malo poklepetati in nato čudežno spet dobimo energijo, da nadaljujemo delo...pa še bolje se ga lotimo..Zato Vam nekaj tudi sporočam: :wink:

POMEMBNO OBVESTILO

Pojavio se novi, vrlo opasan virus pod imenom POSAO. Ako dobijete POSAO od vasih kolega, sefa, ili bilo koga drugog, putem e-mail-a ili na bilo koji drugi nacin, NE DIRAJTE GA! Ovaj virus u potpunosti brise vas privatni zivot.
Ako slucajno dodjete u kontakt sa POSLOM, obucite jaknu, povedite dva dobra prijatelja i idite pravo u najblizi kafic. Narucite antivirus poznat pod imenom PIVO. Uzimajte antivirus sve dok POSAO ne bude u potpunosti izbacen iz vaseg sistema.
Posaljite ovo upozorenje do najmanje 5 prijatelja. Ako shvatite da imate manje od 5 prijatelja, to znaci da ste vec zarazeni i da POSAO upravlja vasim zivotom.
ZAPAMTITE, VIRUS JE SMRTONOSAN!

:ssirok: malo za hec, za dobro voljo in da odprem temo za kratek oddih, ko imamo vsega dovolj in vsaj nekomu napišemo...danes pa je tako težak dan..ne zdržim...rabim nekaj besed za vzpodbudo...in tako nam je spet bolje:)
Pa lep dan vsem skupaj!
Tajči :mrgreen:
davkar
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a davkar »

se popolnoma strinjam

vsem, ki ste na dopustu in ki še boste želim, da ga čim bolje užijete
Tajči3
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

oh dopust...moj je že mimo :( Pa vendar je takrat blo čudovito...
joj, danes je zame tako nek čuden dan.., pa nevem če je krivo vreme al kaj...pa dobro se ne dam.., še malo in že grem domov :D
sova
Računovodja
Računovodja
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a sova »

Ja srčno upam , da vam bo doma malo lepše, Slika
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Oddih ... upam, da bo tudi to moralo priti. Saj ne, da ga ne maram, le težko ga je prikiniti.

Oh, kje so tisti zlati časi, ko si hodil v službo, ne delat, pač pa v službo, kar tako, malo za kratek čas.

Nič več ni tako, kot je bilo. juti je nov dan......
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
sova
Računovodja
Računovodja

Druže TITO mi ti......... . :lol: Ni potrebno komentirat, tudi resno me ne jemljite. :cry:
Tajči3
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

sova, verjemite, da mi bo res lepše doma...popoldan si privoščim dobro kavico in klepet s prijateljico...in bom spet polna energije :D
Uživajte popoldan, jutri nas čaka nov delovni dan...
sova
Računovodja
Računovodja

Mislim, da se bo počasi tudi v mene naselil virus POSAO, kmalu odhajam na dopust, tako , da bo nakaj časa mir pred mano :adijo: ,
Tajči3
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Sova, dopust izkoristite maksimalno! :ssirok: Privoščite si počitek, pozabite na skrbi in nasploh uživajte. A greste kam daleč? Jaz še bom si mogoče v avgustu privoščila kakšna dva dni počitka..bomo videli...
Danes je petek...škoda da je deževen.in še dve urici pa grem domov...juhuhu..
aja, pa lep vikend vsem!
čao tajči :spomezik:
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Ne vem, kako bom počival na dopustu, ker to počnem že sedaj. To je kot tisto o črnogorcu (nekje na tem forumu je bil zapisan zanimiv članek), kaj mi še manjka do sreče. Črnogorc pravi, zakaj bi še to pato opravil, če že sedaj to počne. Jaz tudi.

Lepe sanje :spomezik:
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Tajči3
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

:D saj meni zdaj tudi nič ne manjka...in prav uživam v delu.Letos aprila sem še komaj začela v računovodstvu, zame je veliko novega in se bolj še učim. In zelo si želim pridobiti čimveč znanja in izkušenj, ker mi je delo zanimivo in rada to počnem. dopust pa mi pomeni odkrivanje sveta..drugih krajev...treba je izkoristiti dokler se da... :)
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Vsak dan naj bo kot praznik.
Mirko Slika
Odgovori