oddih
Moderator: Mirko Zbačnik
Saj nam na vse zadnje samo to še ostane. Celi teden garamo, preučujemo nove predpise, zakone,... pa še dopusti so, ko te nihče ne vpraša, če boš zmogel svoj, pa še od sodelavca delo, samo da je nareto (da o kakšni nagradi za to sploh ne govorim). Človek mora enkrat vreči vse iz sebe, nekatiri na ta način kot jaz, nekatiri bolj na umirjen, samo da se živčki spočijejo a ne?

*Sandra*
ja, za vikende včasih res paše sprostitev, ples, dobra pijača, zabava...
zadnje čase razmišljam, o izletu po sloveniji..tak čez vikend al pa en dan...in nekako nevem, kam se naj odpravim...šla bi si kaj ogledat, razmišljala sem že tudi da bi šla en dan proti morju..hm, kaj pa vem...ima kdo kakšne ideje? morda mi bodo prav prišle
Aja, sem pa iz štajerskega konca.
lp, tajči
zadnje čase razmišljam, o izletu po sloveniji..tak čez vikend al pa en dan...in nekako nevem, kam se naj odpravim...šla bi si kaj ogledat, razmišljala sem že tudi da bi šla en dan proti morju..hm, kaj pa vem...ima kdo kakšne ideje? morda mi bodo prav prišle
lp, tajči
Jaz osebno predlagam planine. Dva vikenda nazaj sem bila na Veliki Planini, pa je noro. Malo se sprehodiš, možgančke daš na OFF, malo te sonček ožge, pa še dobro narediš svojemu zdravju. Drugače pa tudi na morje ni slabo iti, samo, da se do tja dolgo voziš, pa te že to utrudi.
Če ste pa iz Štajerskega konca, pol pa sploh ni problema. Sem slišala, da je na Rogli ta čas zelo lepo.
Če ste pa iz Štajerskega konca, pol pa sploh ni problema. Sem slišala, da je na Rogli ta čas zelo lepo.
*Sandra*
Sipi dobre ideje
Ja Velika planina je res lepa...sem že bila tam...in bi še šla..hm, na Roglo sem pa čist pozabila...kakšen dan it tja gor bi blo tudi zanimivo..., pa na Koroškem je neko jezero, ko je ful lepo urejeno..in imajo klopce...hm...zna bit tudi čudovit izlet...nekaj moram spesnit do petka..Da s fantom malo švigneva vstran...
razmišljala sem tudi o smučanju
to bi blo noro zaj..haha..v Avstrijo npr.hm...v poletnem času še nisem smučala...no bomo videli:)
lep dan vsem...končno malo sončka spet...sem že boljše volje
čao tajči
lep dan vsem...končno malo sončka spet...sem že boljše volje
čao tajči
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Sipi!!!!
Jaz sem že prejel pokoro od Marjete, ne dajte, da jo še vi!
Pazite pri navajanju firm itd., itd....
Brez zamere in kar možgane na pašo pa hajd na Pohorje, Koroško, ...., mogoče še na Bloke.
Če že priporočate komu kaj, dajte to prek zasebnih sporočil
!
Jaz se poslužujem tudi tega, pa čeprav je na domačem dvorišču
!
Prav prisrčen pozdrav!
Jaz sem že prejel pokoro od Marjete, ne dajte, da jo še vi!
Pazite pri navajanju firm itd., itd....
Brez zamere in kar možgane na pašo pa hajd na Pohorje, Koroško, ...., mogoče še na Bloke.
Če že priporočate komu kaj, dajte to prek zasebnih sporočil
Jaz se poslužujem tudi tega, pa čeprav je na domačem dvorišču
!Prav prisrčen pozdrav!
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko