PRAVILNIK O RAČUNOVODSTVU
Moderator: Mirko Zbačnik
Angelina, hvala.Sem pa sprožila cel plaz, zgleda , da imamo vsi podobne probleme.Meni so najbolj prišle prav priloge.Drugače imate pa tudi vi zelo dolg pravilnik, kar po vzorcu od Zveze, niste nič krajšali. Saj tako sem tudi jaz pripravila, ker sem se pač bala preveč izpuščati.Ponavadi spustiš ravno tisto,česar ne bi smel.Naj bo pa vse! Pa je vaš pravilnik že gledal kdo od "poklicanih" oz.nepoklicanih, ki pridejo kar sami?
Prosim še malo pomoči, tokrat bolj "računalniško" : delam pravilnik na podlagi vzorca Zveze, ki se lahko popravlja. Rada bi ga stiskala, pa ne morem pobrisati "noge": iks št... str....
Ker njihova 7 stran je npr.moja 5...Če popravim ročno(preko "samoobliovanje, noga...) se trenutno popravi, ko pa hočeš shraniti ali stiskati, avtomatsko izpišwe kar druge strani, np.rstalno ponavlja str.2,3,2.3, ali 9,10, 9, 10...
Lahko kdo napiše točen postopek, kako se to popravi, pa mi je vseeno, ali bodo pravilne št.strani ali pa bo brez...Samo da se znebim tega iksa...
Hvala!!!!!!!Že vse dopoldne se trudim, pa nič.
Ker njihova 7 stran je npr.moja 5...Če popravim ročno(preko "samoobliovanje, noga...) se trenutno popravi, ko pa hočeš shraniti ali stiskati, avtomatsko izpišwe kar druge strani, np.rstalno ponavlja str.2,3,2.3, ali 9,10, 9, 10...
Lahko kdo napiše točen postopek, kako se to popravi, pa mi je vseeno, ali bodo pravilne št.strani ali pa bo brez...Samo da se znebim tega iksa...
Hvala!!!!!!!Že vse dopoldne se trudim, pa nič.
Prav vseh pravilnikov bral ni nihče razen mene sirote uboge.
Je pa mene rešil pravilnik o blagajniškem poslovanju - ob pregledu inšpekcije smo imeli bojda preveč denarja v blagajni - jaz pa pogumno pravilnik ven in EKOLE a piše kolk je maximum a no no.
in je poklapano rekel OK
Mi je zrasel EGO do neba hehe
Je pa mene rešil pravilnik o blagajniškem poslovanju - ob pregledu inšpekcije smo imeli bojda preveč denarja v blagajni - jaz pa pogumno pravilnik ven in EKOLE a piše kolk je maximum a no no.
in je poklapano rekel OK
Mi je zrasel EGO do neba hehe