Prodaja storitev na internetu in affiliate plačila

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
zevs
Novinec
Novinec

Prodaja storitev na internetu in affiliate plačila

Odgovor Napisal/-a zevs »

Pozdravljeni,

razmišljam o odprtju popoldanskega s.p. za prodajo storitev s pomočjo spletne strani. Stran bo delovala tako, da bo vsako rent-a-car podjetje, ki bo želelo vpisati podatke o lastnih vozilih s slikami in cenami v moj portal, moralo pred vpisom plačati določen znesek s pomočjo kreditne kartice (preko interneta). Po plačilu bo portal samodejno omogočil temu podjetju vpis podatkov o njihovih vozilih.

Prodajo nameravam spodbujati tudi s program za t.i. affiliates (namenjene fizičnim in pravnim osebam po celem svetu), ki mi bodo iz njihovih spletnih strani posredovale kupce mojih storitev (rent-a-car podjetja). Za vsako prodano storitev nameravam del sredstev vrniti tem posrednikom kot zahvalo za to, da so mi stranko posredovale (gre za ene vrste franšizing).

Rad bi pridobil čim več informacij o davkih, ki jih je potrebno plačati. Stranke bodo kupovale moje storitve izključno s kreditnimi karticami in bodo evidentirane na 2checkout.com (posredniku za opravljanje finančnih transakcij med mojo spletno stranjo in kupci).
Odgovori