dobropisi
Moderator: Mirko Zbačnik
DROLJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111CRKNI!!!!!!!!!!!!
MOJCA ČERNE - PUCER
FUCK OFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FUCK OFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vem da na tem forumu niste vajeni tovrstnih odstopanj, ampak se morate zavedati da je med vami nekdo ki se nad sočloveka znaša na še bolj okruten in nečloveški način, sicer dobro zakamufliran v lepo embalažo, vendar vsekakor opazen. moje 1. sporočilo je zgolj jeza ki jo čutim do te osebe. lahko rečete da sem primitivna ali nizkotna, vendar ne poznate dejanja te osebe, ki je praktično na isti ravni kot to moje sporočilo.
to temo lahko zbrišete, lahko me pošljete v BANovce, lahko se pizdite še naprej... meni je ravno. hočem samo pokazat tej ženski da mi ni vseeno za to kar mi je nardila, čeprav dvomim da bo kdaj to sploh vidla, ker je na forumu ni bilo že nekaj manj kot leto dni... vseeno - vse se vrača, vse se plača!
to temo lahko zbrišete, lahko me pošljete v BANovce, lahko se pizdite še naprej... meni je ravno. hočem samo pokazat tej ženski da mi ni vseeno za to kar mi je nardila, čeprav dvomim da bo kdaj to sploh vidla, ker je na forumu ni bilo že nekaj manj kot leto dni... vseeno - vse se vrača, vse se plača!