A še komo te temperature niso pogodu, meni so prav odveč, prav nič mi ni všeč ta vročina blizu 30 ali celo čez. Bolje sem jih prenašal ko so imele negativen predznak in takrat ni bilo šans, da bi ti bilo vroče.
oddih
Moderator: Mirko Zbačnik
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Predvsem naj bo vsaj počitek intenziven, za delo se pa sami odločite, jaz sem pri slednjem za zmirnost.
Izkušnje pa pridejo, še prehitro.
A še komo te temperature niso pogodu, meni so prav odveč, prav nič mi ni všeč ta vročina blizu 30 ali celo čez. Bolje sem jih prenašal ko so imele negativen predznak in takrat ni bilo šans, da bi ti bilo vroče.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Hm!? Ker sem se vpisal na višjo šolo za računovodja, moji izobrazbi še kar veliko manjka, drugo, kaj sem naredil do sedaj v življenju, pa tudi nič kaj posebnega. Kdor je doživel tranczicijo 90. let v delno propadlem podjetju, pa mu izkušenj ne bi smelo manjkat. Takih in drugačnih. Mogoče imam v službi preostanek časa, ki ga želim koristno porabit in število zvezdnic je odraz tega.
PS.: Zvezdic ni več, jih je medo skril
Pa lepo se imejte na dopustu, jaz še kar nisem nehal uživat po vrnitvi!
PS.: Zvezdic ni več, jih je medo skril
Pa lepo se imejte na dopustu, jaz še kar nisem nehal uživat po vrnitvi!
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

hja Začetnica, tudi jaz sem že bila v Tuniziji letos maja...zdaj avgusta pa še en kratek dopust, ki ga bom izkoristila kolko se bo dalo...nato pa naslednji dopust februarja oz. marca...ko grem veselo smučat..hihi...
Elektrik, tudi jaz sem se vpisala v višjo za računovodja...sem dobila da šola bo tudi na našem koncu...oktobra...bo se začelo spet učenje...
pa lep dan ...jutri je spet petek...se vidimo
Elektrik, tudi jaz sem se vpisala v višjo za računovodja...sem dobila da šola bo tudi na našem koncu...oktobra...bo se začelo spet učenje...
pa lep dan ...jutri je spet petek...se vidimo
Tudi meni se počasi bliža dopust, čeprav imam še kak dan več (16 dni), kot Tajči3. Tudi jaz že komaj, komaj čakam lenarjenjaTajči3 napisal/-a:danes 14dni pa grem malo na morje...juhuhu..komaj že čakam
*Sandra*
-
gradbeništvo
- Računovodja

- Kraj: Slovenia
- Kontakt:
Ljudje, pa kaj je z vami. A ste vsi tako zelo, zelo utrujeni, da komaj čakate 10 dni dopusta. Kaj pa delate med vikendi. Ženke menda nimate cele vikende sesalcev, likalnikov in krp v roki. A si ne znate narediti dopust popoldne ko pridete in službe. Poskusite se vsesti v senco dreves in opazujte kako se v vetru zibajo travniške bilke, poslušajte šum listov in petje ptic. Poskusite biti romantočne in si ob večeru vzunaj prižgite dišečo svečko in z bližnijim poklepetajte. Tudi to je dopust. Ne bodite prazni.
Pa lep vikend naj vas tokrat narava prevzame in zapeljuje.
Pa lep vikend naj vas tokrat narava prevzame in zapeljuje.
L.P. Lidija
Sipi, mislim, da bo kar hitro minilo teh 14 oz. 16 dni, da bova spet imeli dopust
Lidija...ni problem v tem da ne bi znali čez vikende uživat...brez skrbi da znamo...vendar..eni imamo še določene obveznosti tudi čez vikende...zato smo vsakega dopusta veseli, ko izklopimo telefone in smo malo vstran od doma..službe... in tiste dni skušamo čimbolje uživati...zato tudi tako veselje do dopusta
Saj si kakšen vikend tudi privoščimo in uživamo..., vendar večinoma so kakšne žurke.., roj.dnevi, poroke..itd...dopust pa je le tisti trenutek, ko si vzameš čisto zares čas samo zase, za partnerja...družino...zato še bolj z veseljem čakaš ta trenutek:)
Ta vikend grem spet na žur...prijatelj dobil hčerko...to bo spet noro..., naslednji vikend grem na roj. dan prijeteljice...torej...ni časa da bi vikend imela zase...vsekakor pa si rade volje vzamem čas za prijatelje...
uf...sem se zaj razpisala:)
Sipi v času dopusta bom na morju...bom skušala narediti malo presenečenje fantu:), tisto ko pa ste mi predlagali pa bom verjetno uredila tam na koncu avgusta ...mislim, da bo fantu všeč:)
pa lep vikend vsem skupaj!
Lidija...ni problem v tem da ne bi znali čez vikende uživat...brez skrbi da znamo...vendar..eni imamo še določene obveznosti tudi čez vikende...zato smo vsakega dopusta veseli, ko izklopimo telefone in smo malo vstran od doma..službe... in tiste dni skušamo čimbolje uživati...zato tudi tako veselje do dopusta
Saj si kakšen vikend tudi privoščimo in uživamo..., vendar večinoma so kakšne žurke.., roj.dnevi, poroke..itd...dopust pa je le tisti trenutek, ko si vzameš čisto zares čas samo zase, za partnerja...družino...zato še bolj z veseljem čakaš ta trenutek:)
Ta vikend grem spet na žur...prijatelj dobil hčerko...to bo spet noro..., naslednji vikend grem na roj. dan prijeteljice...torej...ni časa da bi vikend imela zase...vsekakor pa si rade volje vzamem čas za prijatelje...
uf...sem se zaj razpisala:)
Sipi v času dopusta bom na morju...bom skušala narediti malo presenečenje fantu:), tisto ko pa ste mi predlagali pa bom verjetno uredila tam na koncu avgusta ...mislim, da bo fantu všeč:)
pa lep vikend vsem skupaj!
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Res je, a se na dopustu odklopimo, pa čez vikend tudi, v kolikor se da. Zakaj se pa ne bi tudi kako urico popoldan, zvečer? Pojdite kamor koli, se umaknete v naravo, uživajte! Če morete, lahko uživate tudi v službi. Vem, da je težko najti čas zase, ker vas čaka družina - a poskušajte. Ni vse v delu, večkrat se sprašujem, delam zato da živim, ali živim da delam. bolje je reči uživam ko živim!
Mirko
Mirko

Ko sem brala, kako težko čakate na dopuste, sem se spomnila, kako smo s sošolci v osnovni šoli vedno komaj čakali na počitnice in si govorili, kako bo fino, ko bomo v službi in ne bo več treba hoditi v šolo ...
Pa v gimnaziji - kako bo fino, ko bomo na faksu, ko nam ne bo nihče več gledal pod prste in ne bo več treba delati domačih nalog in pisati testov kar naprej ...
Na faksu pa ... Se vsi tresemo, ker vemo, da bomo še kar nekaj časa čakali na tisto službo, ki smo se je tako veselili v osnovni šoli
A ni zanimivo, kako se pogledi spreminjajo
Lep vikend!
Pa v gimnaziji - kako bo fino, ko bomo na faksu, ko nam ne bo nihče več gledal pod prste in ne bo več treba delati domačih nalog in pisati testov kar naprej ...
Na faksu pa ... Se vsi tresemo, ker vemo, da bomo še kar nekaj časa čakali na tisto službo, ki smo se je tako veselili v osnovni šoli
A ni zanimivo, kako se pogledi spreminjajo
Lep vikend!
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt: