LP,
oddih
Moderator: Mirko Zbačnik
ja dulem se strinjam.danes je malo lažje, ker ni tak vroče.
Spet dobila minus...hm...pa le tule pišem...torej ni odvisno znanje, kajne?malce jeze, in ker so različna mnenja...zanimivo!
Pa vendar nima veze, dan je lep in še vikend se bliža.
Aja, včeraj igrala tenis...nekaj kapljic dežja me je osvežilo
bilo je super.
Naj vam dan lepo mine, brez jeze, skrbi...Nasmeh na obraz in uživajte življenje.
Spet dobila minus...hm...pa le tule pišem...torej ni odvisno znanje, kajne?malce jeze, in ker so različna mnenja...zanimivo!
Pa vendar nima veze, dan je lep in še vikend se bliža.
Aja, včeraj igrala tenis...nekaj kapljic dežja me je osvežilo
Naj vam dan lepo mine, brez jeze, skrbi...Nasmeh na obraz in uživajte življenje.
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
pa ja, kaj te čem:) življenje je prekratko kajne...in res je..zadnje čase sem polna optimizma, energije...In kar všeč mi je tak:) prehitro spet pridejo problemi, težave....uživajmo dokler se da...
Pa nekaj me razganja...pa kolko je pubertet v življenju?
Treba je izkoristiti čisto vsak trenutek v življenju.
lep dan
Pa nekaj me razganja...pa kolko je pubertet v življenju?
Treba je izkoristiti čisto vsak trenutek v življenju.
lep dan
Ja sem imela preddopust,Tajči3 napisal/-a:sipi, a ste že na dopustu ker se nič ne javite?, dnevi minevajo...tak da še malo..
sipi, pa roj.dan se tudi bliža od prijateljice:)a bova na istem?Potem pa še imava isti čas dopust...pa se srečava še tam
To bi blo res že smešno in še bolj zanimivo.
Danes je spet vroče...upam, da zvečer ne bodo nevihte..kajti grem igrat tenis..
*Sandra*
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Tajči3, mnogo jih je, le priznati nas je sram. To prinese odraslost, ne znati uživati tudi v problemih, bojm se, da tudi drugače. norost, ki sem jo že omenil, da mi manjka, je ravno to. poiskati lepoto vsakega trenutka. uživajmo, kjer koli in kadarkoli (ali lahko tudi s komerkoli!?)!
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

-
gradbeništvo
- Računovodja

- Kraj: Slovenia
- Kontakt:
Živeti, pa čeprav včasih v stresih ali problemih utapljajočem se delu, se pa splača zaradi nepozabnih trenutkov morda čisto slučajnih ti so tako in tako najlepši. Nekje sem prebrala: "Imejte pogum, da izživite svoje sanje. Ni potrebno čakati na prihodnji teden, ali mesec ali leto. Izpolni svojo željo zdaj." Prav to mene navdhuje pogum imeti pogum spustiti se v globel čeprav me je strah.
L.P. Lidija
problem sprostitve je ravno v tem, da ljudje gledajo kaj bodo rekli drugi...in kaj si bodo mislili o njih...
kanček norosti bi raje jaz poimenovala kanček samozavesti, poguma in optimizma
Nočem se več obremenjevati kaj bodo rekli drugi...če pa jaz uživam...zakaj bi se čemu odpovedala samo zato ker nekomu to ni všeč...npr. sosedu
Treba je uživati, treba je skrbeti za svojo dušo, kajti življenje je prekratko!
Naj bo čim manj žalostnih, neprijetnih trenutkov v vaših življenjih!
Meni so tako všeč te vse pubertete
, malo razigranosti..veselja, in svet je lepši.
Danes še me posebej razganja..., pojem v pisarni, se smejem, stranke prihajajo jih nasmejim z mojo pubertetnostjo, in verjemite tudi naš odnos je drugačen.
Oprostite...vendar sem morala vse to deliti danes z vami..svojo energijo, dobro voljo in svojo "norost".
kanček norosti bi raje jaz poimenovala kanček samozavesti, poguma in optimizma
Nočem se več obremenjevati kaj bodo rekli drugi...če pa jaz uživam...zakaj bi se čemu odpovedala samo zato ker nekomu to ni všeč...npr. sosedu
Treba je uživati, treba je skrbeti za svojo dušo, kajti življenje je prekratko!
Naj bo čim manj žalostnih, neprijetnih trenutkov v vaših življenjih!
Meni so tako všeč te vse pubertete
Danes še me posebej razganja..., pojem v pisarni, se smejem, stranke prihajajo jih nasmejim z mojo pubertetnostjo, in verjemite tudi naš odnos je drugačen.
Oprostite...vendar sem morala vse to deliti danes z vami..svojo energijo, dobro voljo in svojo "norost".
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
kuku, evo spet mene...
včeraj sem imela tolko energije, da ko sem prišla domov sem se lotila pospravljanja, čiščenja...(ponavadi to počnem čez vikend
), pa vendar...hitro je bil večer...in za nagrado, ker sem bila pridna sem šla s prijateljico na dobro kavo. Zaslužila sem si jo
Zdaj še moram izkoristit tale čas...kajti oktobra se prične šola...za računovodje in takrat se bo treba spet učit...
Sicer pa, tudi to nam bo uspelo kajne?
Lep dan vsem...in ne pozabite...jutri je že petek...in tako z njim vikend..
čao tajči
včeraj sem imela tolko energije, da ko sem prišla domov sem se lotila pospravljanja, čiščenja...(ponavadi to počnem čez vikend
Zdaj še moram izkoristit tale čas...kajti oktobra se prične šola...za računovodje in takrat se bo treba spet učit...
Lep dan vsem...in ne pozabite...jutri je že petek...in tako z njim vikend..
čao tajči
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Škoda, da ne bova šla na isto šolo! Ne bi nam bilo dolgcajt. Seveda nam bo uspelo, kaj pa naj drugega. Če pa ne, pa vseeno prav. Smo vsaj probali. 
PS: Aja, še nekaj, kot že velikokrat. Po vikendu pa spet ponedeljek.
PS: Aja, še nekaj, kot že velikokrat. Po vikendu pa spet ponedeljek.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko