oddih
Moderator: Mirko Zbačnik
elektrik, hja škoda za šolo ja:) bom pa vas tu še kdaj nasmejala...a ne?
Lotica, prav imate...brez slabe vesti, da nimam pospravljeno bom lahko žurala...jupiiiii
Največji žur bo itak v soboto, ko grem k prijateljici na roj.dan...malo na eno veselico, kjer igra en super ansambel (tudi naši prijatelji), nato pa v en kafič na hawai party in plesale bomo pod palico...to bo zanimivo...
Joj kako je že pozno jaz pa še le za računalnikom...brž grem spat, da bom zjutraj vredu zgledala v službi
Se vidimo, čussssss
Lotica, prav imate...brez slabe vesti, da nimam pospravljeno bom lahko žurala...jupiiiii
Največji žur bo itak v soboto, ko grem k prijateljici na roj.dan...malo na eno veselico, kjer igra en super ansambel (tudi naši prijatelji), nato pa v en kafič na hawai party in plesale bomo pod palico...to bo zanimivo...
Joj kako je že pozno jaz pa še le za računalnikom...brž grem spat, da bom zjutraj vredu zgledala v službi
Se vidimo, čussssss
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Pri nas pa je sonček ... In petek.
In še cel kup nalog me čaka - tako danes popoldne kot cel dan jutri ...
In naj vam izdam najnatančnejšo vremensko napoved za ta vikend: pri nas bo v nedeljo dež, ker bi bil to edini dan, ko bom imela priložnost iti kam v naravo ... Preverjeno deluje že celo poletje
Hehe, grem raje poiskat kakšen vic za Fato
In naj vam izdam najnatančnejšo vremensko napoved za ta vikend: pri nas bo v nedeljo dež, ker bi bil to edini dan, ko bom imela priložnost iti kam v naravo ... Preverjeno deluje že celo poletje
Boš pa pač šla v mokro naravoNina napisal/-a:Pri nas pa je sonček ... In petek.
In naj vam izdam najnatančnejšo vremensko napoved za ta vikend: pri nas bo v nedeljo dež, ker bi bil to edini dan, ko bom imela priložnost iti kam v naravo ... Preverjeno deluje že celo poletje![]()
Saj veš cigan se vedno smeje ko gre dež, ker ve da za dežjem posije sonce.
LP,

LP,