Izkušnje

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
Lencka
Novinec
Novinec

Izkušnje

Odgovor Napisal/-a Lencka »

Pozdravljeni,

Mene pa zanima koliko let ste potrebovali, da ste postali strokovnjaki na svojem področju.
lep vikend.
:)
taglavni
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a taglavni »

Tukaj ni nobenega strakovnjaka (vsi se učimo celo življenje). Strokovnjake imamo samo na državni upravi (to se vidi iz pravilnikov, zakonskih aktov........).

Tole je bilo za šalo!

LP

Damijan :shudic:
Lencka
Novinec
Novinec

Izkušnje

Odgovor Napisal/-a Lencka »

Mogoče sem narobe napisala, čist tko me zanima koliko let izkušenj bi moral imeti kot vodja računovodstva.
Saj ni treba odgovoriti, sam vprašam.
lp
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Kakih 8 let sem delal kot referent v računovodstvu in finncah, s računmovodstvom kot celota se nisem nič ukvarjal. Z 0 let izkušenj sem pristal tu kjer sem, seveda sem prej opravil šnel kurz 400 ur in ker sem hotel sem od tega tudi kar nekaj znanja odnesel, potem pa le trdno voljo, pripravljenost se učit, malce pomoči in gre. Saj je vse za ljudi narejeno, pravijo. Sicer pa imam še po skoraj petih letih občutek, da sem začetnik.

Kot vodja računovodstva, pa so izkušnje dobrodošle. Ni pa vse v dobi, pač pa v naši glavi. Mnogo šefov je bilo nastavljenih brez izkušenj, a z znanjem in pravim pristopom jim je uspelo.

Pa seveda ta portal je zakon.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
papirček
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a papirček »

JA, v računovodskem servisu delam že trinajst let, za s.p.-je in d.o.o. - je. Delam vse!!!

Pri naši zakonodaji, v današnjem času, še Bog ne zna vsega, jaz sem pa samo začetnik.

Lep pozdrav!
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Saj ni tako hudo kot kaže (mogoče še bolj :mrgreen: :sklovn: :shudic: - se hecam)! Sprva se za to sekiraš, potem se pa na to navadiš. Tu so spremembe, spremembe in še predlogi sprememb....

Lep vikend!
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
pamps
Nadračunovodja
Nadračunovodja

Odgovor Napisal/-a pamps »

.....in če je kaj stalnega, so to spremembe......
:spomezik:
LOTICA
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a LOTICA »

Res je, edina stalnica v življenju, še posebej pa v rečunovodstvu, je sprememba. Saj so dobrodošle, ampak če jih je preveč, pa ni ravno prijetno. :szardi:
Tudi jaz sem v računovodstvu že 8 let, sprva mi je pomagala, dobre pol leta, ena računovodkinja, potem pa sem delala samostojno. Naredila sem tudi 400-urni tečaj za računovodje in mi je bilo zanimivo. Ampak takrat ni nihče povedal, kaj nas čaka ... :evil:
Kot pa je rekel Mirko, se da in res je - tale forum je zakon. :ssirok: Sem obiskala tudi nekatere druge forume, pa se mi naš zdi najbolj obiskan :spoljub:
Odgovori