oddih
Moderator: Mirko Zbačnik
Sipi, žur je uspel...super je bilo! Tudi ples v dežju..., prijateljici smo pripravile presenečenje ( na odru smo ji zapele vse najboljše), zelo je bila presenečena:)skratka žur je bil do jutra
Hja, mogoče se res srečava v Istri...v nedeljo pravite, da pridete?a ste v apartmaju? jaz sem. No, mogoče bova šli mimo druga druge
Hja, mogoče se res srečava v Istri...v nedeljo pravite, da pridete?a ste v apartmaju? jaz sem. No, mogoče bova šli mimo druga druge
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Saj bi vam kar zavidal, a tudi vi mi niste, ko sem bil na dopustu, pač uživajte!
A poletje se žal že bljiža koncu in jesen že kaže zobe. Te dni so bila jutra že pobeljena s slano in tudi jaz uživam dopust, a ne na morju ker pobiram krombir.
A poletje se žal že bljiža koncu in jesen že kaže zobe. Te dni so bila jutra že pobeljena s slano in tudi jaz uživam dopust, a ne na morju ker pobiram krombir.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

še malo še malo in dopust se bo pričel:)
Danes imam takšno gužvo...kriza...pa vendar, vsaj čas hitro mine. Seveda bo toplo, ne obupat...pa kakšne bunde?
hehe...pa če tudi je mrzlo moramo si naredit lepo in znati uživati, kajne?! Vreme pa nam ja ne bo pokvarilo teh čudovitih dopustniških dni! Se ne damo!!!
Tako, grem še nekaj naredit...pol pa bom z eno nogo že na morju
Lepo bodite, se vidimo kmalu!
čao tajči
Danes imam takšno gužvo...kriza...pa vendar, vsaj čas hitro mine. Seveda bo toplo, ne obupat...pa kakšne bunde?
Tako, grem še nekaj naredit...pol pa bom z eno nogo že na morju
Lepo bodite, se vidimo kmalu!
čao tajči
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Danes očitno ne misli nehati deževati... Torej bo treba pametno
izkoristiti čas po 15 uri...
Najbrž bom končala branje knjige Johna Grishama - Odvetnik ulice.
Čudovita knjiga....vsem jo prisporočam....za sprostitev in razmišljanje
o pomenu našega nadvse stresnega dela....
Prijeten vikend vsem sotrpinom !!!!!
izkoristiti čas po 15 uri...
Najbrž bom končala branje knjige Johna Grishama - Odvetnik ulice.
Čudovita knjiga....vsem jo prisporočam....za sprostitev in razmišljanje
o pomenu našega nadvse stresnega dela....
Prijeten vikend vsem sotrpinom !!!!!
lila