oddih

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Če nimate ideje za današnjo noč, vam predlagam da se ozrete proti ozvezdju Perzej (nekje proti severovshodu) in lahko si zaželite 1.000 želja. Namreč zopet lahko opazujete perzeide. :spomezik:

http://www.siol.net/novice/default.asp? ... 1206104770

Še luna ne bo preveč moteča, ter po besedah vremenarjev se nam bodo vremena zjasnila.

Napoved za Slovenijo

Danes bo pretežno oblačno, padavine bodo popoldne ponehale, od severa se bo delno zjasnilo. Najvišje dnevne temperature bodo od 16 do 23 stopinj.

Ponoči in sprva jutri bo povečini jasno, zjutraj bo ponekod po nižinah kratkotrajna megla. Jutri čez dan bo spet več oblačnosti. Predvsem v severni Sloveniji so možne krajevne plohe in posamezne nevihte. Najnižje jutranje temperature bodo od 8 do 13, na Primorskem okoli 16, najvišje dnevne od 20 do 25, na Primorskem okoli 27 stopinj.
Slika
Slika

Slika
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Nina
Administratorka
Administratorka
Kraj: Kranj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Nina »

No, to je pa lepa novica ... Ker sem ravno ugotavljala, da bom lahko namesto dežja utrinkov celo noč gledala ... dež ... :ssirok:

Imejte me za pesimistko, če hočete, ampak kadarkoli se veselim lepega vremena, ki je napovedano za sever ali zahod Slovenije, se Kranj prestavi na jug ali vzhod :roll: ... Pa vem, da smo se pri geografiji učili, da je na severozahodu :D

Eh, spet je petek, pa se mi že malo meša, se mi zdi :spomezik:

PS: Lep vikend!
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Jaz garantiram, da bo današnja noč zvezdna..... 100%, ne 1000%. :P
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
SVEN
Računovodja
Računovodja
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a SVEN »

Tako kot je vsaka! Samo, da jih včasih prekrijejo oblaki..........he,he,he :ssirok: :ssirok: :ssirok:

Tudi jaz želim vsem lep vikend!
LP,
Sven Slika
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Ta noč BO zvezdna, oblakov NE BO :spomezik:

Garantiram, res. Lahko me primite za jezik, če to ne bo res, he, he, he.... :spomezik:

No, pa nasvidenje po daljšem vikendu.
Mirko Slika
SVEN
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Jaz že čakam v vrsti!!!!!!!!!! Samo, da ne bo preveč bolelo!! Bi vas bilo škoda! :ssirok: :palca:
LP,
Sven Slika
Nina
Administratorka
Administratorka
Kontakt:

Sven, od kod pa ste, da niste imeli jasne noči :presenecen: ?

Kranj je bil tokrat za spremembo na severu in je bilo jasno ... Zato pa sem bila jaz tako zaspana, da meteorskega dežja nisem dočakala :roll:

Pa nikar ne motite preveč našega elektrika, kdo bo pa potem skrbel za forum?! :spomezik:

Lepo praznujte ;)
SVEN
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Bela, bela Ljubljana (ki je pa že čist bolana). Ampak samo na začasnem delu! Penzijo bom definitivno užival v rodnih ravninah, seveda, če me do takrat ne bo od vseh davkov pobralo.
Sem pa elektriku mogoče naredil krivico, saj sem ob 11. h že spal kot top. Do takrat pa 100% nisem videl nobene zvezde. Ne takšne ali drugačne. Ampak če so zvezdeje pogoj, da ostane moderator, se lahko tudi zlažem in rečem, da sem jih videl vsaj 100. Brez problema, samo da nam ne pobegne.
Sicer pa, ali poznate tisto:

Ne pijem, ne kartam, ne kockam in ne kurbam se. Sem skoraj popoln. moja EDINA pomanjkljivost je, da lažem!
LP,
Sven Slika
SVEN
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Ja, pa še to sem pozabil dodati. Sem mu na smrt "fouž" tistega kužka, ki se pojavlja ob njegovem imenu. Meni nikakor ne ratajo podobne stvari.
LP,
Sven Slika
Nina
Administratorka
Administratorka
Kontakt:

Hotela sem samo reči, da če ga boste vsi držali za jezik, bo težko moderiral forum ... :)

Kar se kužka tiče, pa takole: v podpis ga prilepite kot katerokoli slikico - vedeti morate le lokacijo (url) slikice (desni klik na slikico, nato pa lastnosti, končnica je navadno gif ali jpg, včasih tudi png), prilepite tja, kjer jo želite, označite in kliknete gumbek img. Pa pazite, da ne bo presledkov, ker je tale forum na presledke zelo občutljiv.

LP, Nina
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Na srečo se mi ni dalo spat in sem opazoval utrinke. Sicer se je tudi pri nas pojavila megla, a ker sem bolj pri robi ravnice, sem imels srečo, da se je občasno tudi umaknila. Pa še dokaj hladno je bilo in še v natikačih sem lazil okrog. Okrog poldveh jih je bilo kar precej. Glede vremenarjev pa to, da jim glede nočnih temperatur ne smem verjeti, ker če bi jih v jasnih nočeh poslušal, bi zagotovo zmrznil.

Saj me lahko nadlegujete, tako vsaj vem, da sem živ.
Mirko Slika
Tajči3
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Tajči3 »

kuku...evo mene iz krajšega oddiha. Vreme je res slabo na morju, v dva dni malo sončka, drugače dež...smili so se mi tisti, ki so v campu. Čeprav mi je bilo vredu že to, da sem bila malo vstran od vsega, se mi je hrvaška ponovno zamerila. Njihov odnos..ne morem verjeti. Primer, ki ga moram povedati. S fantom sva si zaželela ledeno kavo, se vsedeva pri slaščičarni in jo naročiva...začnem s okrasnim keksom, ki je bil že res "star", pa dobro me ni preveč motilo.Začnem s smetano...katastrofa. Ugotoviva, da nekaj ni vredu s smetano..pokličeva natakarja, ga hočeva prijazno opozorit, da s smetano nekaj ni vredu.Čeprav sem vedela, da smetana ni sveža. In začne natakar naglas proti nama, da nam slovencem nikoli ni nič všeč, da samo mi kompliciramo in da smo samo mi tako občutljivi...mislim..takšno obnašanje pa si nisva zaslužila. Niso me več videli tam in me niti ne bodo. Čeprav si nisva dovolila, da bi nama to pokvarilo najin dopust, pa vendar tega ne bom pozabila.
In danes je že bil moj delovni dan, tako mrzel...Zelo že pogrešam strica sončka, da nas malo ogreje:)
Odgovori