oddih

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Izkušnje so različne, moje so do sedaj v glavnem pozitivne. Če nisi "agencijski" gost, je to balzam za tvoj mir. Lani in predlani, ko sva bila gosta hotela ni bilo problemov, letos pa sem bil v privat apartmaju in se tudi ne morem pritoževat. Prijaznost, ki je kar nalezljiva. Zato predlagam, da si sami rezervirate sobo. Odnos do "rednih" plačnikov je soliden. Le naključje, da te dobi neurje za mizo pred bifejem in da to nekaj gostov izkoristi za beg pred plačilom, je botrovalo, da bi natakarica kar naokroglo računala in ujela izgubljeno. A ko sva ji dala vedet, kaj počne, se je spomnila pravega računa.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Tajči3
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Tajči3 »

am, rada bi dodala, da sem z apartmajem bila zadovoljna. Z vami sem delila le eno slabo izkušnjo in ta je bila v eni slaščičarni. In to da ne grem več tja sem mislila za to slaščičarno, da ne bo pomote. Drugače z apartmajem nisva imela težav, tudi tista gospa je bila prijazna. Seveda, nisem rekla da so vsi hrvatje takšni, nikakor. In kot sem rekla, sem se drugače imela fino.
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Glavno, da nam je koža prav in se zenlja vrti.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
naša
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a naša »

Zdaj grem pa še jaz na dopust, upam da bomo malo zakurli v peči, da bom imela vsaj malo topel dopust.
Tajči3
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Naša, hja pojdite raje kam bolj na jug...kjer je sonček:)
Ne pozabite na dolge rokave, pa kakšne karte zraven:)... lep dopust, želim vam, da boste imeli sončno! lep dopust, čao
naša
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a naša »

Hvala, žal grem na slovensko obalo v Strunjan, ni kaj prida, je pa dopust! Bomo velika družba, tako da bo vzdušje ta pravo, termoflise in bunde bomo pa že vzeli.

ČAO BAO!
Tajči3
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

A ste vsi na varnem? kakšne poplave?kolko dežja..kriza...Reka Mura samo narašča in narašča...upam, da bo kmalu nehalo deževati...
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Kar groza me je ob misli na Prekmurje. Upam, da se bo vse uredilo. Včasih je sreča, da si bolj v "hribih" je edina vremenska nadloga le mrazek. Čeprav je včasih krepko pod -30, je to bolje od vsake druge vremesnke nadloge. Sem z vami in upam na najboljše.
Mirko Slika
Nina
Administratorka
Administratorka
Kraj: Kranj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Nina »

Vsakič, ko slišim o vseh teh poplavah, sem presrečna, da so vse "naše" reke v kanjonih - že par kilometrov proč poplavlja ...

Upam, da se vas bo narava kmalu usmilila in nehala z neumnostmi ...
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Ponedeljek je, a sem že potreben sprostitve. Imam že načrt. Šel bom v lov na dežnikarice in da bo sprostitev popolna, grem na teren, ki ga redno obiskuje medvedka s prikupnimi tremi mladički. Malce je slišati res noro, a ne skrbite. Upam, da se bo držala urnika. jaz grem pred mrakom, ona pa v mraku ali po mraku. To ti je sprostitev, pa še večerja bo.
Mirko Slika
Nina
Administratorka
Administratorka
Kontakt:

jutri pa se za vsak slučaj oglasi, da ne bomo po nepotrebnem organizirali reševalne akcije ;)
Nina
Administratorka
Administratorka
Kontakt:

pa še ena medvedja uganka ...

gospod živi v hiši s štirimi stenami. v vsaki steni je okno. vsako okno ima razgled na jug. mimo enega od oken pride medved. kakšne barve je?
Odgovori