PANIKA

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
REMA
Začetnik
Začetnik

PANIKA

Odgovor Napisal/-a REMA »

V dneh, ko smo morali oddajati obrazce M-4/M-8, teh obrazcev v pairnicah v okolici našega kraja niso imeli, kasneje pa sem na to pozabila. Kaj mi je storiti oziroma ali so za to zagrožene kakšne sankcije?

Lep pozdrav!! :kladivo: :nevem:
slavica
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a slavica »

Čimprej oddajte obrazce, sicer boste dobili opomin. Sicer so zagrožene sankcije, vendar po mojih informacijah še nikogar niso sankcionirali.
slava
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Mogoče za previdne infornmacija, da te obrazce lahko oddaste kadarkoli, in je 30. april le zadnji rok. Tudi podatke lahko spreminjate za nazaj, če kaj za ... (zašuštrate) :spomezik: .
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
blažka
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a blažka »

kazen je 1.500.000,00, upam da boste v redu rešili
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Jaz bi v vašem primeru poklical referentko in ji vse razložil. Saj so tudi tam ljudje.
Letos sem se pri oddaji zmotil in sem to opazil tik pred 30. aprilom. Poklical sem tja, obrazložil situacijo mimogrede mi je povedla še kako se izpolni obrazec za čas ko ni plač, teganamreč v navodilu ne piše in oddal z zamudo. Poskusite!
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Odgovori