POROČANJE BS-POTNI NALOGI TUJINA
Moderator: Mirko Zbačnik
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Ja šment nahamol, kwo pa zdej??????
Pišuka, bom jutri na BS poklicala in vprašala. Sej koneckoncev mi morajo dati odgovor.
Pa bom povedala tudi vam. ... Ma polno glavo že mam teh zakonov in členov itd... Pol pa včasih človk ne ve več kam pa kako...
Če si kdo kaj še domisli kako bi se lahko to najbolje speljalo, naj prosim pove, sicer pa do Cesarja....

Pišuka, bom jutri na BS poklicala in vprašala. Sej koneckoncev mi morajo dati odgovor.
Pa bom povedala tudi vam. ... Ma polno glavo že mam teh zakonov in členov itd... Pol pa včasih človk ne ve več kam pa kako...
Če si kdo kaj še domisli kako bi se lahko to najbolje speljalo, naj prosim pove, sicer pa do Cesarja....

"le čevlje sodi naj kopitar" F.Prešeren
Sergeja

Sergeja

-
MARJETICAVA
- Računovodja

-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Ja, Sergeja, a ga ne preberete od prve do zadnje črke, kakšen računovodja pa ste
!
Zakaj si pa "s.p." ne izplačujete potnih stroškov, a to ni potrebno, ker tako ali tako lahko lahko razpolagate z vsemi sredstvi, ali (ne zan še voditi "s.p." pa bom kmalu moral) se tako ne izognete kontu 920?
Zakaj si pa "s.p." ne izplačujete potnih stroškov, a to ni potrebno, ker tako ali tako lahko lahko razpolagate z vsemi sredstvi, ali (ne zan še voditi "s.p." pa bom kmalu moral) se tako ne izognete kontu 920?
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

Mirko, sej ni panike, ma Uradni List preberem od prve, do zadnje črke... a-ž, pa vseeno včasih postavim kak vprašajček sem gor, če sem slučajno prav razumela..... Do zdaj še namreč sploh nisem poročala banki, letos pa, ko sem začela prevzemat neke posle s tujino, so se mi potni stroški povečali. Saj pri s.p. dejansko ne dvigneš denarja (ali pa
), obračunaš si PN in čaw pepi.
Denar pa itak daš sam svojega za bencin in seveda za prenočišče in hrano... Ostalo je pač strošek -po zakonu, če kaj ostane od razlike, pa itak ponavadi ne dvigneš takrat, ko je treba ampak po želji..., npr. 15, ko si na osebni račun nakažeš kolikor ti ostane...
Denar pa itak daš sam svojega za bencin in seveda za prenočišče in hrano... Ostalo je pač strošek -po zakonu, če kaj ostane od razlike, pa itak ponavadi ne dvigneš takrat, ko je treba ampak po želji..., npr. 15, ko si na osebni račun nakažeš kolikor ti ostane...
"le čevlje sodi naj kopitar" F.Prešeren
Sergeja

Sergeja