vodenje poslovnih knjig in izdelava bilanc

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
ramona
Novinec
Novinec
Kraj: Slovenia

vodenje poslovnih knjig in izdelava bilanc

Odgovor Napisal/-a ramona »

Sem diplomiran ekonomist in brez izkušenj v računovodstvu. Vpisala sem se na Gea college,kjer bom obiskovala usposabljanje za knjigovodje in računovodje.
1 Ali sem po tem usposabljanju sposobna sama voditi poslovne knjige in izdelati bilance za malo podjetje d.n.o.
2. ali je nujno, da opravim izpit na GZS ali je moja diploma iz Ekonomske fakultete že dovolj.:???:
Gost

Odgovor Napisal/-a Gost »

Najvažnejše so izkušnje in praksa. No tudi šola je nekaj vendar od tam dobiš samo teorijo, ki pa jo seveda moraž združiti z prakso.
Če boš sodeloval z vprašanji in problemi na tem forumu se boš veliko naučil. Preštudiraj standarde, pojdi od primera do primera, pa boš videl, da se da.

Želim ti veliko sreče in uspehov, da bomo lahko tudi od tega kmalu dobili kaki koristni nasvet.
Pa še to. Obiskuj seminarje.
Pozdrav
Lilijana
barbarak
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a barbarak »

Tako kot je že lilijana napisala najvažnejše so izkušnje in praksa. Ko sem jaz obiskovala tečaj za računovodje sem imela občutek, da moraš imeti že nekaj izkušenj, da lahko sodeluješ, mi pa še vedno pomagajo zapiski iz tečaja. Potrebuješ veliko poguma in živcev, vendar ti bo uspelo, če boš le hotela.

Nihče nikoli vsega ne ve, zato imamo forum na računovodja.com, da si med seboj pomagamo, saj veš, več glav več ve.

Veliko uspeha ti želim.

LP :D
Odgovori