Priloga DDV-O
Moderator: Mirko Zbačnik
Priloga DDV-O
Dbp izdan 27.06., nanaša se na rč., izdan 24.06., datum potrditve 11.07.2005. Ali se poroča v prilogi DDV-O in kako?
Hvala in lp.
Hvala in lp.
Življenje se ne meri s številom vdihov, temveč s trenutki, ki dih vzamejo.
Dobro jutro.
Zopet sem v dilemi kaj storiti. V juliju smo prejeli dobropis za 15 mio nato pa še bremepis za 13 mio. Na obeh je datum opravljene storitve, datum ter zapodlost julij 2005. V besedilu pa je navedeno, da se nanašata na račun iz julija 2000. Tako dobropis kot tudi bremepis vsebujeta 19% DDV. V obrazec DDV sem jih vključila. Kaj naj naredim v prilogi
Naj jo naredim za mesec julij 2005 ali za julij 2000
Prosim Vas za pomoč, ker več glav več ve.
Zopet sem v dilemi kaj storiti. V juliju smo prejeli dobropis za 15 mio nato pa še bremepis za 13 mio. Na obeh je datum opravljene storitve, datum ter zapodlost julij 2005. V besedilu pa je navedeno, da se nanašata na račun iz julija 2000. Tako dobropis kot tudi bremepis vsebujeta 19% DDV. V obrazec DDV sem jih vključila. Kaj naj naredim v prilogi
Prosim Vas za pomoč, ker več glav več ve.
Andreja
Oboje je bilo prejeto 02.09., saj smo se pritožili na znesek računa (takrat ni prišel do računovodstva) in so poslali dbp. Tako bomo v septembru odbijali ddv od računa in prav tako od dbp-ja (02.09.) Kako to zapisati v prilogo ddv-o? Račun za julij, dbp za avgust?
Hvala.
Hvala.
Življenje se ne meri s številom vdihov, temveč s trenutki, ki dih vzamejo.