pavšalni prispevek
Moderator: Mirko Zbačnik
pavšalni prispevek
Študentski servis nam ni obračunal pavšalnega prispevka po 6. točki 17. člena (so pozabili). Delo je bilo opravljeno v mesecu juliju.
Prosim, če mi kdo pove na kateri račun moramo plačati 642,00SIT in če je potrebno izpolnik kakšen obrazec?
Prosim, če mi kdo pove na kateri račun moramo plačati 642,00SIT in če je potrebno izpolnik kakšen obrazec?
Račun je 01100-3008640594, podračuna trenutno ne vem, je pa to račun na katerega se plačuje tudi pavšalni prispevek za zdravstvo za podjemne pogodbe. Včasih je bilo potrebno oddati REK-2 obrazec, verjetno se sedaj uporablja REK 1d, tako kot za podjemne pogodbe (na tem obrazcu je ta račun tudi naveden).
Na ŠS se pozanimaj, zakaj ti niso obračunali tega prispevka - meni so razložili, da je potrebno dati neko pooblastilo, da ti ga zaračunavajo. Meni isti ŠS to enkrat obračuna, drugič pa ne. Pa se znajdi...
Na ŠS se pozanimaj, zakaj ti niso obračunali tega prispevka - meni so razložili, da je potrebno dati neko pooblastilo, da ti ga zaračunavajo. Meni isti ŠS to enkrat obračuna, drugič pa ne. Pa se znajdi...
Odgovor hm
Hvala za podračun, sicer pa ima vaš TRR v drugem sklopu 11 cifer.
Lp
Lp