Saj ni tako hudo, kot je slišat. Nisem jaz kriv, če gobe rasejo ravno tam. Sicer imam pa pridno kužko, ki me o tem opozori. Se oglasim, vseeno, čeprav naj vas ne skrbi. Medvedka se umakne, voda se ne...
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
točno tako elektrik...
Ravno prej sem z obupom gledala reko Muro, kako je drveča in vedno bolj rastoča...Ne boste verjeli a izgleda grozno;prav filmsko... Res manjka par centimetrov pa bo šla še tukaj čez...kriza..upam, da ne no...trenutno se je dež pomiril...a kaj, ko so jutri napovedane spet nevihte...
Vode pa res ne moremo pregnati, ne pogasiti...
Ja,tudi jaz sem vesela za vas, ki živite v hribih...res je bolje preživljati mraz kot se spopadati z vodo.
Se vidimo jutri.čao
Evo mene, jaz se javljam....zaenkrat je še vse kritično...naprej od nas v Prekmurju je reka Mura že popustila in poplavila...Napovedujejo še nevihte...tak da še huje vedno lahko pride....Upajmo le na najboljše in da ne bo krize....Če bi le lahko bi to vodo ponesla na Portugalsko kjer se borijo z ognjem....
lp, tajči
Čas itak hitro mineva...in zato boste kmalu spet na dopustu...Zdaj pa imate spet energijo za delo:)
Že bo konec avgusta...in že bomo začeli razmišljat, kam za novo leto, kam smučat...
Lep pričetek tedna vsem skupaj!
Vse je v "glavi" pravijo, star si pa toliko kot se počutiš. Ne nasedajte EMŠO! Raje se sprostite, pa magari če se izživite nad sodelavci, samo da da vam pomaga! Seveda, malo, nagajivo, mladostno.... .
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
En lep pozdravček vsem. Tudi moj dopust se je zaključil, prijetna morska klima pa je pozitivno vplivala na moje počutje in razpoloženje. Zdaj pa spet veselo na delo