lp
oddih
Moderator: Mirko Zbačnik
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Tako je elektrik..sončka je treba nositi v srčku:)
Jaz pa že razmišljam kam bom januarja oz. februarja šla smučat...Moramo že rezervirat ker je hitro vse zasedeno...Drugače, pa zdaj imamo sončka zunaj tudi mi...in nam daje energijo za delo
Vesela sem da je lepo vreme...vidno je tudi v prometu, kajti nenormalna gužva je za sejem...velik obisk ljudi...Pa dobro, bomo zdržali še dva dni...
Prijetno delajte in uživajte:)
lp, tajči
Jaz pa že razmišljam kam bom januarja oz. februarja šla smučat...Moramo že rezervirat ker je hitro vse zasedeno...Drugače, pa zdaj imamo sončka zunaj tudi mi...in nam daje energijo za delo
Vesela sem da je lepo vreme...vidno je tudi v prometu, kajti nenormalna gužva je za sejem...velik obisk ljudi...Pa dobro, bomo zdržali še dva dni...
Prijetno delajte in uživajte:)
lp, tajči
Pozdravljeni!
Na forumu bolj malo sodelujem, ker sem v računovodstvu še "frišna". Ga pa zato kar redno prebiram. Pred kratkim sem odkrila To temo in bila prav vesela, da še poleg dela najdete čas za sprostitev in nasmeh. Zdaj še z večjim veseljem pogledam na forum.
In še to vam moram povedati, da tudi jaz odhajam naslednji teden na dopust. (Še letos nisem bila na dopustu).
Pa lep pozdrav vsem.
amor

Na forumu bolj malo sodelujem, ker sem v računovodstvu še "frišna". Ga pa zato kar redno prebiram. Pred kratkim sem odkrila To temo in bila prav vesela, da še poleg dela najdete čas za sprostitev in nasmeh. Zdaj še z večjim veseljem pogledam na forum.
In še to vam moram povedati, da tudi jaz odhajam naslednji teden na dopust. (Še letos nisem bila na dopustu).
Pa lep pozdrav vsem.
amor
KONČNO zopet vikend. Ta teden pa je mineval kot cel mesec, ni pa ni ga bilo konca. Se mi res smilite tisti, ki še niste bili na dopustu. Vam povem, da je res vseeno, ali je lepo ali pa grdo vreme, malo si človek misli spočije. Pa saj bo kmalu spet čas praznikov, pa novo leto, pa si bomo spet malo lahko oddahnili, a ne?

*Sandra*
Tako je sipi..., bližajo se prazniki
Meni pa je ta teden minil zelo hitro...vikend bo spet zanimiv, piknik...obisk prijateljice, ki se vidiva bolj malo zaradi razdalje; kino; ...v ponedeljek pa grem v Gardaland..., hja prej ko sem pomagala v enem kafiču, nas je šef povabil in sem včeraj malo več delala, pa še naslednji teden bom bolj pridna da spravim zamujeno not:) Sonček nas še vedno greje, kar mi je všeč in upam, da še en čas bo tako.
Lep vikend vsem, izkoristite ga maksimalno!
lp, tajči
Meni pa je ta teden minil zelo hitro...vikend bo spet zanimiv, piknik...obisk prijateljice, ki se vidiva bolj malo zaradi razdalje; kino; ...v ponedeljek pa grem v Gardaland..., hja prej ko sem pomagala v enem kafiču, nas je šef povabil in sem včeraj malo več delala, pa še naslednji teden bom bolj pridna da spravim zamujeno not:) Sonček nas še vedno greje, kar mi je všeč in upam, da še en čas bo tako.
Lep vikend vsem, izkoristite ga maksimalno!
lp, tajči
Sama si ne predstavljam, da ne bi šla na dopust. Predvsem takrat, ko sem bila preobremenjena z delom, sem ga še bolj potrebovala
Nikoli se še ni zgodilo, da ga ne bi porabila v celoti, letos pa kaže, da mi ga bo kakšen dan ali dva celo zmanjkalo, ker imam v planu poznojesensko potovanje v tople kraje

-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt: