Acrobat reader

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

popotnik
Nov član
Nov član

Re: Acrobat reader

Odgovor Napisal/-a popotnik »

silvana napisal/-a:Imam dokument v akrobatu, rada pa bi ga izpolnila ( da ga nebi zmeraj ročno vnašala)
Aki je to možno in kako se to naredi.
Jaz bi poizkusil v obratni smeri. Torej pri dokumentu.

Akrobatovi dokumenti so namreč lahko aktivni (interactive) ali pa neaktivni (noninteractive). V dokumente prvega tipa je možno vpisovati podatke in tiskati, dokumente drugega tipa pa zgolj tiskati.

Obrnite se torej na avtorja vašega dokumenta, če vam lahko pomaga.
"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." (Nejc Zaplotnik)
tisdno
Računovodja
Računovodja
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a tisdno »

Program, s katerim sem jaz to uredila je

SolidConverter

in ga dobiš zastonj na internetu ter deluje.

LP
SVEN
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a SVEN »

Ni zastonj. Imaš pa možnost 15 dnevne poskusne verzije.
LP,
Sven Slika
tisdno
Računovodja
Računovodja

Sory Swen, ampak kje ga je men ratal dol dobit zastonj ne vem. Vem pa, da ga nisem plačala.
SVEN
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Verjetno je bilo mišljeno: Sorry, Sven.

Mogoče se je kdaj pred časom res dalo dobiti zastonj, kon napr. AVG antivirusni program, z namenom brezplačne reklame. Zdaj se žal ne da več. Če ne verjamete, preverite na : http://www.solidpdf.com/

Sem bil pa sveto prepričan, da smo tukaj zato, da si pomagamo. Vsak po svojih močeh, pač.
LP,
Sven Slika
Nina
Administratorka
Administratorka
Kraj: Kranj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Nina »

Sem se res ustrašila - avg je za domačo uporabo še vedno zastonjski (in vse več je takšnih antivirusnih programov ...), SolidConverter pa je plačljiv ...

Torej sta vsaj 2 možnosti: tisti, ki imate pretvornik pdf-ov, lahko tistim, ki ga nimajo, naredite kakšno uslugo ;) , lahko pa sami poiščete kakšno x-dnevno testno verzijo in si v tem času "predelate" čim več pdf-ov :D

Lep dan, N.
SVEN
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Tudi za tale AVG nisem čisto prepričan, da je še zastonjski.Tisti, ki ga imate, ga imate, ostalim bo bolj trda predla.

Kar se pa testnih verzij pretvornikov PDF filov tiče, pa so žal narejene v glavnem tako, da pretvorijo v napr. Word samo eno stran od 2, ali več, oz. ne pretvorijo vseh.
Trenutno čakam na registrirano verzijo in ko jo dobim, javim.
Bomo pretvarjali, da bo veselo.
:ssirok:
LP,
Sven Slika
Nina
Administratorka
Administratorka
Kraj: Kranj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Nina »

http://free.grisoft.com/doc/1

tale je še vedno zastonjska, ampak jo je težje najti ... (in ne, to ni reklama. to je samo nasvet za tiste, ki (domačih) računalnikov nimajo dovolj zaščitenih, saj v primeru dobre zaščite jaz dobivam manj packarij po pošti ... torej je to v bistvu zaščita zame :D )
tisdno
Računovodja
Računovodja

Swen,mislim,da si moj stavek narobe razumel, v bistvu sem se hotela opravičit,ker sem napisala, da je zastonj. Mogoče sem malce štorasto napisala stavek, tako da še enkrat "sorry" Mogoče je res bil včasih zastonj, sedaj pa ni, nisem preverjala. Mi je pa žal, ker ga nimam več na računalniku,ker bi ga lahko poslala. In seveda smo tukaj, da si pomagamo.
SVEN
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Slika
.
LP,
Sven Slika
SVEN
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Slika
.
LP,
Sven Slika
MG
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Koper

Odgovor Napisal/-a MG »

Berem tole o zastojnskih programih in kaj bi kdo imel itd.....
Ljudje .. bodite pošteni in kupite licence. V razvoj programa je nekdo vložil ogrooomno dela in mislim, da je upravičen do določenega nadomestila zanj. Vi imate od programa direktne koristi in bi radi izkoriščali tuje delo in znenje - BREZPLAČNO.

Kaj pa če bi kdo prišel k vam in rekel naj mu vodite računovodstvo, ker to je vam itak takole malo z levo roko, ker tako ali tako vse znate....

Ne bi bilo prav - a ne ??

Pa še to. Zadnje čase hodi okoli inšpekcija in preverja licence programov na računalnikih. Preverjajo tako velike , srednje in male. Tudi enoosebne s.p.-je. Ne delajte si stroškov z visokimi kaznimi ampak raje plačajte avtorjem kar jim pripada.

Pozdrav vsem,

MG
Odgovori