LONČNICE IN VAZE

Moderator: Mirko Zbačnik

beni
Novinec
Novinec

Odgovor Napisal/-a beni »

Naše izkušnje so takšne, da če so rože, lončnice, aranžmaji, ipd okras prostorov v katere prihajajo stranke - npr. trgovine, saloni,.. se to šteje kot priznan strošek oz. inventar podjetja, če pa so prostori bolj interne narave (pisarne ipd.), pa davčno nepriznan
slavica
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a slavica »

"Vendar po tehtnem premisleku bi se pa splačalo v to zadevo poglobiti (splošno gledano) - namreč, če je delovno okolje prijetnejše, ljudje raje delajo, so produktivnejši in s tem posredno vplivamo na poslovanje. Ne vem, pa kako bi se DURS strinjal s mojim argumentom hmmm"

Se strinjam z yanno 1- podoben odgovor pa so mi dali tudi svetovalci GZ:
naj ne kompliciram dam med davčno priznane stroške in si poračunam DDV.Njihov komentar pa je bil: naj si pogledamo kakšne poslovne prostore v Avstriji, ali pa naše banke. Zdaj pa vedi kaj je prav'
slava
helena
Računovodski mojster
Računovodski mojster
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a helena »

Pa me res zanima, kaj za hudiča so mislili na GZS s tistim, poglejte si naše
banke - sicer redko, ampak ko grem v toto našo banko v Maribori, mi je tako, kot bi šla v rest(zapor). Sam beton in železo, vse neprijazne črno sive barve .... ko sem tam se redno sprašujem, zakaj neki so jo tako prenovili, so hoteli prestrašiti tam zaposlene, ali nas obiskovalce? :szaspan:
Odgovori