LONČNICE IN VAZE
Moderator: Mirko Zbačnik
"Vendar po tehtnem premisleku bi se pa splačalo v to zadevo poglobiti (splošno gledano) - namreč, če je delovno okolje prijetnejše, ljudje raje delajo, so produktivnejši in s tem posredno vplivamo na poslovanje. Ne vem, pa kako bi se DURS strinjal s mojim argumentom hmmm"
Se strinjam z yanno 1- podoben odgovor pa so mi dali tudi svetovalci GZ:
naj ne kompliciram dam med davčno priznane stroške in si poračunam DDV.Njihov komentar pa je bil: naj si pogledamo kakšne poslovne prostore v Avstriji, ali pa naše banke. Zdaj pa vedi kaj je prav'
Se strinjam z yanno 1- podoben odgovor pa so mi dali tudi svetovalci GZ:
naj ne kompliciram dam med davčno priznane stroške in si poračunam DDV.Njihov komentar pa je bil: naj si pogledamo kakšne poslovne prostore v Avstriji, ali pa naše banke. Zdaj pa vedi kaj je prav'
slava
Pa me res zanima, kaj za hudiča so mislili na GZS s tistim, poglejte si naše
banke - sicer redko, ampak ko grem v toto našo banko v Maribori, mi je tako, kot bi šla v rest(zapor). Sam beton in železo, vse neprijazne črno sive barve .... ko sem tam se redno sprašujem, zakaj neki so jo tako prenovili, so hoteli prestrašiti tam zaposlene, ali nas obiskovalce?
banke - sicer redko, ampak ko grem v toto našo banko v Maribori, mi je tako, kot bi šla v rest(zapor). Sam beton in železo, vse neprijazne črno sive barve .... ko sem tam se redno sprašujem, zakaj neki so jo tako prenovili, so hoteli prestrašiti tam zaposlene, ali nas obiskovalce?