Če pa "ANONIMNE" ankete ne pošlješ nazaj, te pa še po telefonu pokličejo in povejo, da nisi odgovoril in da je anketa sigurno anonimna-vodijo pa točno, kdo je odgovoril in kdo ni.
Res se norčujejo, pa ta anketa tudi stane.
Anketa GZS
Moderator: Mirko Zbačnik
Tudi meni je padla v oci ANONIMNA anketa s crtno kodo... in je romala v kos. Pa sem zelela opraviti anketo preko spleta, pa so vsi odgovori njim na kozo pisani, komentarjev pa ne gre dodajati. Norcevanje? Da bi videli, kaj je to norcevanje, bi se morali udeleziti dneva odprtih vrat v soboto!! Danes pa sem spet dobila v roke racun in Glas gospodarstva, v katerem je spet Josko Cuk glavni. Za bruhat!
Mincek
Pa so tudi mene danes klicali, da nisem oddala "ANONIMNE" ankete in da, ker je danes zadnji dan bi pa kar po telefonu z direktorjem anketirali. Klicali so iz institucije, ki izvaja anketo in mi sveto obljubili, da bo GZS dobila zgolj statistične podatke in da zgolj samo oni vedo, kdo še ni odgovarjal na anketo.
Kar se mene tiče, sem za to da se jim ukine obvezni prispevek, oz. se prispevek prekvalificira v kak rezervni sklad (izobraževanje ali pa določen del storitev letno, če plačuješ članstvo v ta sklad), da se jim naloži izvajanje čimveč javnih pooblastil. Pa še okna naj si sami pomivajo, da si bojo znižali stroške hrama gospodarstva, ker itak ne izpolnjujejo kriterijev za hram gospodarnosti.
Nak, sedaj pa na kosilo.
Lep dan
A
Kar se mene tiče, sem za to da se jim ukine obvezni prispevek, oz. se prispevek prekvalificira v kak rezervni sklad (izobraževanje ali pa določen del storitev letno, če plačuješ članstvo v ta sklad), da se jim naloži izvajanje čimveč javnih pooblastil. Pa še okna naj si sami pomivajo, da si bojo znižali stroške hrama gospodarstva, ker itak ne izpolnjujejo kriterijev za hram gospodarnosti.
Nak, sedaj pa na kosilo.
Lep dan
A
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
elektrik napisal/-a:Zanimivo! Upam, da jo je moj šef vrgal v koš (včasih kar preveč vrže v koš, a tokrat mu odpustim).
A so vas poklicali na anonimen telefon!?
Ne morete verjeti, klicali so z izpisano številko, se predstavili po imenu .... no po mojem nerganju so mi povedali še od kje kličejo... nekaj na D... Moj telefon ima pa itak vsak prdec, ki karkoli dela v javni administraciji, pa verjetno smo kar vsi v isti usodi.
LP
A