Kaj naj sedaj naredim z njegovo knjigo? Ali mu jo naj pošljem po pošti? Tega ne bi rada naredila,ker mi mora podpisat še izredno odpoved. kako naj to izvedem??????Prosim, dajte mi pomagat.
vrnitev delovne knjižice
Moderator: Mirko Zbačnik
vrnitev delovne knjižice
Spet imam problem.
Imam delavca,ki ni prišel na delo. Poslala sem mu obdolžitev in vabilo na zagovor,na katerega se tudi ni odzval. Pozvala sem še ga po telefonu,je obljubil da bo prišel, ga ni bilo. Odjavili smo ga,in napisala sem mu IZREDNO ODPOVED. Ker mu odpovedi še nisem mogla izročiti da mi podpiše, mu tudi nisem še izročila delovne knjižice. Sedaj bivši delavec tudi ne pokliče da potrebuje delovno knjižico (večkrat sem mu že poslal naj dvigne pri nas delovno knjižico, odgovora nobenega!!!!!).
Kaj naj sedaj naredim z njegovo knjigo? Ali mu jo naj pošljem po pošti? Tega ne bi rada naredila,ker mi mora podpisat še izredno odpoved. kako naj to izvedem??????Prosim, dajte mi pomagat.
Meni so v podobnem primeru (izredna odpoved, delavec ni prevzel delovne knjižice) razložili, da jo moram vrniti na upravno enoto. Na upravni enoti so bili sicer nekoliko zmedeni, ker niso bili sigurni ali jo pošljem na upravno enoto, ki jo je izdala ali na upravno enoto, kjer ima delavec stalno bivališče. Najbolje da pokličete na upravno enoto in preverite.
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt: