štipendija

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
ssss
Novinec
Novinec

štipendija

Odgovor Napisal/-a ssss »

od olimpijkega komiteja bi lahko dobival štipendijo če moji bruto dohodki ne presegajo 1.281.000 sit v letu 2004 (gre za neko zajamčeno plačo al neki takega- se ne spoznam).
zanima me kaj vse šteje k tem bruto dohodkom? vem da štejejo nakazila prek študentskeka servisa, kaj pa če dobivaš še kakšno drugo štipendijo? ali moraš tudo to računat zraven?
kaj če ti bruto dohodki presegajo cifro 1.281.000 sit pa vseeno vložim vlogo za štipendijo? ali to ful preverjajo?

hvala za odgovore
MG
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Koper

Odgovor Napisal/-a MG »

Na vlogi mora biti točno napisano katere prejemke moraš vpisati. Če to ni točno napisano potem je najbolje, da pokličete in vprašate.
Jaz na vašem mestu ne bi ponarejala podakov, ker si lahko naredite več škode kot kotristi.

Pozdrav vsem,

MG
ssss
Novinec
Novinec

Odgovor Napisal/-a ssss »

Tako piše:

Izjavljam da moji bruto dohodki, izplačani preko pooblaščenih organizacij za opravljanje začasnih in občasnih del (štud.servis), ter drugi bruto dohodki, izplačani v preteklem koledarskem letu, ne presegajo dvakratne letne bruto zajamčene plače v Rep. Sloveniji za leto 2004 (1.281.636 Sit)

denar so mi nakazval del kot štipendija, ostalo pa preko štud.servisa. Nakazila prek štud. servisa ne presegajo te cifre, če pa prištejem štipendijo preseže 1.281.636 sit.
Ali moram štipendijo prištevat zraven ali ne?
Hvala
MG
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Koper

Odgovor Napisal/-a MG »

Pokličite jih in vprašajte.

Pozdrav vsem,

MG
Odgovori