Stranka je odjavila obrt z 26.8.2005 (samostojni podjetnik). Sedaj moram narediti davčno napoved do 26.9.2005. Imam pa veliki problem.
Tovorno vozilo je vpisano v register osnovnih sredstev. To vozilo je nabavljeno preko leasinga. Leasing sem klicala in so povedali da je treba s.p. zaključiti in na novo odkupiti vozilo. Mene zanima samo zaključek s.p.-ja. Stranka še ni šla na leasing in to ni še nič zaključeno - tu bo verjetno problem.
Moj problem pa je naslednji:
- kako naj vozilo izbrišem iz registra OS ?
- kaj naj z dolgom do leasinga, pustim odprto ?
- kaj pa DDV in obračun DDV za 8/05?
Prosim za hitro pomoč!!!!!!!!!!!!
NUJNO-Izbris iz OS
Moderator: Mirko Zbačnik
Jaz vas prav dobro nisem razumela, zato samo nekaj namigov: ob zaključku poslovanja je potrebno poračunati davčno olajšavo (če od nakupa tov. vozila še ni preteklo 3 leta po letu njegove nabave) in narediti poračun DDV.
Glede izbrisa iz OS pa bi bilo za vas najbolj enostavno, da lizing hiša od vas ta avto odkupi in potem sklene z vašo stranko nov dogovor (osebno).
Razmišljam: če vam dajo na lizingu vsaj izjavo, da smete avto "prodati" fizični osebi (bivšemu s.p.), potem bi jaz naredila račun na to osebo (z DDV, potem odpade tudi poračun), obveznost do lizing hiše pa poravnala s terjatvijo do njega (o tem sestavite pogodbo; dejansko bo tip vnaprej sam plačeval obroke, ali ne?) Knjižite prihodek od prodaje OS, upoštevate neodpisano vrednost kot strošek, pa je.
Tako jaz mislim, svetujem pa, da vprašate še kakšnega bolj "kompetentnega" svetovalca, morebiti na GZS?
Glede izbrisa iz OS pa bi bilo za vas najbolj enostavno, da lizing hiša od vas ta avto odkupi in potem sklene z vašo stranko nov dogovor (osebno).
Razmišljam: če vam dajo na lizingu vsaj izjavo, da smete avto "prodati" fizični osebi (bivšemu s.p.), potem bi jaz naredila račun na to osebo (z DDV, potem odpade tudi poračun), obveznost do lizing hiše pa poravnala s terjatvijo do njega (o tem sestavite pogodbo; dejansko bo tip vnaprej sam plačeval obroke, ali ne?) Knjižite prihodek od prodaje OS, upoštevate neodpisano vrednost kot strošek, pa je.
Tako jaz mislim, svetujem pa, da vprašate še kakšnega bolj "kompetentnega" svetovalca, morebiti na GZS?
Jaz v takem primeru pokličem kar sama in vprašam, če se to da - toliko da vem knjižiti. Potem bi pa povedala stranki, da ne morem narediti bilance, ker teh stvari ni uredil (urediti jih mora seveda sam, brez papirja res ne morete kar narediti - čeprav mi včasih tudi, kar pomeni, da za VSE potem mi odgovarjamo!). In da bo plačal kazen, ker mu ne boste naredili bilance, potem naj se pa slika! Lep dan!