Ali je kdo razmišljal o tem, da bi odprl računovodski servis, pa bi pri tem potreboval partnerja? Ima že kdo izkušnje s tem, in kako se to obnese?
Če si namreč sam, je težko v primeru dopusta...,pa tudi sicer se mi zdi bolje, če sta dva, zaradi sodelovanja, izmenjave mnenj...
Ali pa če že dko ima servis, pa razmišlja o tem ,da bi si poiskal partnerja za sodelovanje?(Ljubljanksko področje,okolica).Naj napiše e-mail.
Partnerstvo
Moderator: Mirko Zbačnik
Pri nas smo združene tri, ki imamo vsaka svoj S.p.. Moram reči, da je vse odvisno od ljudi in kako se znajo dogovoriti. Pri nas vse zelo dobro funkcionira, saj se vsaka drži svojega dela dogovora, je pa res veliko lažje, ker več glav več ve in se nam že včasih tako meša, da še pri najbolj vsakdanji stvari nismo več sigurne. Tudi dopuste si lepo pokrivamo, kar je ob rednih obveznostih nujno. Jaz sem začela leta 1993 in sem bila kar nekaj časa sama, na trenutke obupana, osamljena med predpisi in zakoni, nesigurna in sploh potolčena. Zdaj mi je veliko lažje. Toliko.

Lep dan!
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Tudi jaz že nekaj časa mislim na tako partnerstvo, ampak v mojem primeru je tako, da sem sama bolj podkovana v pravnih stvareh, za samo knjiženje pa bi seveda potrebovala nekaj vaje. Ampak tudi tega se ne bojim. Ker veliko glav veliko ve in če je to neko pravo partnerstvo, mislim da je uspeh 100 % zagotovljen. Res pa je, da ne poznam nikogar osebno, s katerim bi lahko šla v partnerstvo. Enkrat se bom mogla vzet v roke in začet iskat partnerja oz. partnerje.
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Škoda - jaz nameravam imeti zaenkrat sedež na Blokah, upan da prostor še ni zasičen s servisi. O partnerstvu sem že malce razmišljal, zanekrat upam na "bratsko" pomoč vsaj kolegic v našem kraju, ki že dela na tem in seveda vseh vas! Bilo bi pa tako partnerstvo zaenkrat super!
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko