Osnovna sredstva-pomoč!!

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
nina0
Računovodski mojster
Računovodski mojster
Kraj: Slovenia

Osnovna sredstva-pomoč!!

Odgovor Napisal/-a nina0 »

Pri pregledu bilance za leto 2004 sem ugotovila, da je prejšnja računovodkinja prikazala manjšo vrednost OS kot dejansko je. Po pregledu računov za leto 2004 je sicer napisala, da jih je knjižila med OS, vendar v bruto bilanci niso vidna in je tudi vrednost le teh za to manjša!Kako lahko sedaj to popravim?

Najlepša hvala za odgovor, NINA
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Jaz bi to popravil v letošnjem letu, poglejte kje se je "uštela" in uporabite mogoče razred 7, pa bo... Za nazaj ne bi popravljal. Pa zabeležite si, zakaj je bil popravek.

Jaz ne bi delal s tega kravala, saj se vsakemu kdaj zgodi da ga polomi. bistveno je, da se to ugotoi in popravi.

Pa lep vikend, če še ne veste, je (skoraj) sonček! :spomezik:
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
nina0
Računovodski mojster
Računovodski mojster
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a nina0 »

Tako ali tako sem hotela popravek narediti v tem letu. Vendar ne vem kako. V breme na 040 kaj pa proti knjižba? Ona je že knjižila na obveznosti do dobaviteljev saj jih je zapirala s plačili!

NINA
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Preglejte, kam jih je "zaknjižila". Mogoče jih je po pomoti dala med strpške, v tem primeru bi jaz to poknjižil kot izredni prihodek. Poiščite torej protiknjižbo 220.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Odgovori