Tudi jaz imam letošnjo zimo v planu, da ponovno začnem smučati. Kot otrok sem zelo uživala v tem
oddih
Moderator: Mirko Zbačnik
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Ne, stare opreme žal nimam, pa tudi ne vem, kaj bi počel na njih. Verjetno bi bil kar primerna družba Tajči lansko sezono, ko je prvič stopila na smuči. Res pa je, da je z novejšo opremo čedalje lažje smučat in na žalost tudi nevarnejše - a užitki, ko drviš po strmini so res enkratni!
Če so na Blokah res dolge in snežene zime .... sem jaz papež. Pri nas zima za trenutek je, mrzla, ledena, naslednji hip je pa ni - pač presihajoča.
Jaz bom pa raje namesto počitka lepo študiral.

Če so na Blokah res dolge in snežene zime .... sem jaz papež. Pri nas zima za trenutek je, mrzla, ledena, naslednji hip je pa ni - pač presihajoča.
Jaz bom pa raje namesto počitka lepo študiral.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Vita in Mirko...a mislita tisto, ko sem rekla da sem bla na poroki tisto soboto?no...ni bla moja poroka
Je pa bla od moje soimenjakinje, prijateljice, ki je vojakinja in sta z njenim (sedaj možem) imela res čudovito vojaško obarvano poroko...res je blo super. Ko smo zaprli cesto in čakali na padalca in padalko, da sta pred njiju skočila dol in odvrgla padali ter jima po vojaško izročila prstane, preden sta šla v cerkev...joj kako je to blo lepo:)
No, jaz še zaenkrat ne razmišljam o poroki...zdaj je najprej študij
Glede smučanja, ja mirko...blo nas je 16kom, in vsem sem popestrila tisti teden v avstriji, ko sem se učila..še posebej prva dva dni, ko sem iz sedežnice šla dol sem še kar naskočla enega kolega...ker je zame bla prevelika hitrost, nato enkrat povozila neke stranske količke....
Nato pa sem se kar dobro ujela in zdaj preden spet grem za teden dni..bom morala vmes malo it še trenirat
Zlo se veselim spet mojih smučarskih dolgodivščin s sedežnicami, sidri in strminami:)))
No, jaz še zaenkrat ne razmišljam o poroki...zdaj je najprej študij
Glede smučanja, ja mirko...blo nas je 16kom, in vsem sem popestrila tisti teden v avstriji, ko sem se učila..še posebej prva dva dni, ko sem iz sedežnice šla dol sem še kar naskočla enega kolega...ker je zame bla prevelika hitrost, nato enkrat povozila neke stranske količke....
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Tako je Mirko, na oddih se ne sme nikoli pozabiti in zanj si je treba vzeti čimveč časa
Jaz si ga bom nekako privoščla naslednji teden, tri dni...ko je nek sejem v portorožu (gostinsko turistični). Da bom počela nekaj čist drugega od računovodstva, pa vendar bom delala in si tole vzela kot nek oddih
Bodite lepo in malo si oddahnite
Bodite lepo in malo si oddahnite
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Me veseli, da so se znaki jeseni pojavili tudi drugod
, vsaj nekaj dobimo mi dobra dva meseca prej!
A ni tako hudo, res da je vse zmrznilo, a lahko bi bilo slabše. Zima je blizu, pa smučanje, kepanje, drsanje
... pa padanje
.
A ni tako hudo, res da je vse zmrznilo, a lahko bi bilo slabše. Zima je blizu, pa smučanje, kepanje, drsanje
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko