Pozdrav vsem.
Bi mi lahko nekdo pomagal oz. svetoval. Sem ravno pred zamenjavo službe. V novi službi so mi pripravili tekst pogodbe, s katerim pa nisem čisto zadovoljen še posebej, če primerjam tekst pogodbe, ki jo imam v trenutni službi.
1. V vse prevečih členih se kar sklicujejo na splošne akte delodajalca (npr. pri trajanju dopusta, nadomestilu za prevoz na delo, povračilu stroškov v zvezi z delom, odpovednim rokom,..). Vem, da zakon pri nekaterih stvareh dopušča, takšno sklicevanje, vendar ali bi bilo pri kateri od teh stvareh smiselno vztrajati, da se v pogodbo konkretno zapiše, ali pa je takšna praksa in bi po nepotrebnem kompliciral?
2. Kako je tudi z določitvijo mesta opravljanja dela - imam namreč zapisano, da bom opravljal delo na sedežu družbe oz. delovnih prostorih delodajalca ali drugih lokacijah, na katerih poteka delovni proces oz. njegova dejavnost. Ali bi mi morali tu bolj specificirati, saj gre za gradbeno podjetje, ki ima kupljenih še nekaj enot in me tako lahko vržejo kamorkoli?
3. Kako je tudi s plačo. V pogodbi imam naveden le bruto znesek 790.000 SIT. Pri sedanji pogodbi imam zapisano, kateri plačilni razred mi je dodeljen in vrednost prvega razreda. Ali bi mi morali tudi tu napisati, kateri plačilni razred predstavlja ta znesek, da bi potem, ko zmnožim plačilni razred z izhodiščem prišla ven bruto plača? Ali je smiselno to zahtevati in ali je višina plačilnih razredov navzgor omejena oz. kje je sploh meja med višino plače, ki ti jo lahko dajo po kolektivni pogodbi in višino, ki mora imeti za sabo individualno pogodbo?
4. Ali mi zadostuje, da podpišem pogodbo, kjer je naveden rok začetka dela 1.1.2006, ali pa moram zahtevati, da mi najprej dajo tudi odločbo o moji izbiri,...?
Najlepša hvala vsem že v naprej za pomoč in nasvete.
LP
Jože
Prosim za pomoč: Sklep o zaposlitvi, plačilni razred,...
Moderator: Mirko Zbačnik
Jaz lahko napišem nekaj malega o prvi točki.
Namreč sklepi morajo biti na vpogled delavcem - kadarkoli. Tako, da lahko preden podpišete pogodbo rečete še za sklep in ga z vso pravico lahko prebrete. Kar se tiče dopusta pa bo najbrž točno po dnevih določen v odločbi, ki bo priloga pogodbe.
Vendar pa se sklep vsekakor lahko zahteva v vpogled. Oz mislim, da celo nekje pise "da naj bi bil vedno dosegljiv delavcem".
Kar se tice place in zneska - ker je bruto sistem v Slo je mislim da vse ok če pise v pogodbi bruto : toliko in toliko.
Ne vem pa kako je s pogodbami v vasi dejavnosti.
Bo kdo drug napisal
Namreč sklepi morajo biti na vpogled delavcem - kadarkoli. Tako, da lahko preden podpišete pogodbo rečete še za sklep in ga z vso pravico lahko prebrete. Kar se tiče dopusta pa bo najbrž točno po dnevih določen v odločbi, ki bo priloga pogodbe.
Vendar pa se sklep vsekakor lahko zahteva v vpogled. Oz mislim, da celo nekje pise "da naj bi bil vedno dosegljiv delavcem".
Kar se tice place in zneska - ker je bruto sistem v Slo je mislim da vse ok če pise v pogodbi bruto : toliko in toliko.
Ne vem pa kako je s pogodbami v vasi dejavnosti.
Bo kdo drug napisal
1. Pravilno je sklicevanje na akte podjetja vendar ti morajo biti dani v vpogled pred podpisom pogodbe in vedno dostopni v času zaposlitve.
2. Kar se tiče kraja opravljanja dela je v tesni povezavi z delovnim mestom, ki ga zasedaš.
Naprimer: Delavec..... bo zasedel delovno mesto........... v enoti........... s krajem dela............. V kolikor se delovno mesto zamenja se lahko spremeni tudi kraj opravljanja dela vendar je zato potrebno napisati novo pogodbo.
3. Manjša podjetja ( do 10 zaposlenih ) ne rabijo imeti sitematizacije delovnih mest in s tem tudi ne tarifnih in plačilnih razredov. Če v podjetju obstaja sistematizacija delovnih mest in pravilnik o plačah zahtevaj vpogled in preveri v kateri tarifni razred spada tvoje delovno mesto. V pogodbi to ne rabi biti nujno navedeno. Zadosti je, da je navedena bruto plača kar v tvojem primeru je. Meja med kolektivno in individualno pogodbo ni višina plače ampak interes delodajalca in delavca o ureditvi medsebojnih razmerij, ki ne zajemajo koletivne pogodbe. Individualna pogodba za sabo potegne tako ugodnosti kot tudi veliko večje obveznosti in omejitve.
4. Datum začetka dela se določi sporazumno pred podpisom pogodbe. ponavadi se o tem dogovoriš še preden se pripravi pogodba. če se z datumom ne strinjaš jih lahko na to opozoriš in potem sporazumno določite drug datum.
Pozdrav vsem,
MG
2. Kar se tiče kraja opravljanja dela je v tesni povezavi z delovnim mestom, ki ga zasedaš.
Naprimer: Delavec..... bo zasedel delovno mesto........... v enoti........... s krajem dela............. V kolikor se delovno mesto zamenja se lahko spremeni tudi kraj opravljanja dela vendar je zato potrebno napisati novo pogodbo.
3. Manjša podjetja ( do 10 zaposlenih ) ne rabijo imeti sitematizacije delovnih mest in s tem tudi ne tarifnih in plačilnih razredov. Če v podjetju obstaja sistematizacija delovnih mest in pravilnik o plačah zahtevaj vpogled in preveri v kateri tarifni razred spada tvoje delovno mesto. V pogodbi to ne rabi biti nujno navedeno. Zadosti je, da je navedena bruto plača kar v tvojem primeru je. Meja med kolektivno in individualno pogodbo ni višina plače ampak interes delodajalca in delavca o ureditvi medsebojnih razmerij, ki ne zajemajo koletivne pogodbe. Individualna pogodba za sabo potegne tako ugodnosti kot tudi veliko večje obveznosti in omejitve.
4. Datum začetka dela se določi sporazumno pred podpisom pogodbe. ponavadi se o tem dogovoriš še preden se pripravi pogodba. če se z datumom ne strinjaš jih lahko na to opozoriš in potem sporazumno določite drug datum.
Pozdrav vsem,
MG