Lep pozdrav vse. Prosil bi vas za pomoč in sicer mi je včeraj direktor dejal, da ni zadovoljen z rezultati mojega dela in da imam previsoko plača in da mi bo pri tej plači (ki jo dobimo jutri) del odtrgal. Ne bom se sedaj spuščal v to, ali se strinjam z njegovimi pogledi glede rezultatov mojega dela.
V sami pogodbi imam v členu z naslovom Plača iz naslova uspešnosti delavca zapisano:
Delodajalec obračunava delavcu del plače iz naslova uspešnosti, ki je odvisna od individualnih delovnih rezultatov. Kriterije za dodelitev stimulacije določa splošni akt delodajalca in/ali dogovor pogodbenih strank.
Delavec lahko prejema tudi negativno individualno stimulacijo, če delo ne opravi ali je opravljeno nekvalitetno ali z večjo zamudo. V primeru da delodajalec dodeli delavcu negativno stimulacijo mora po tretji zaporedni dodelitvi začeti postopek za ugotovitev nesposobnosti delavca za opravljanje del delovnega mesta.
Pri določitvi plače imam zapisano, da delavcu za opravljeno delo pripada mesečna plača, ki je sestavljena iz osnovne plače, dela plače za uspešnost in dodatkov.
Meni ni nihče prej uradno dejal, da se od tega in tega datuma ocenjuje mojo uspešnost (ali bi sploh moral), ne vem, kaj o tem govorijo splošni akti niti jih nisem videl, nisem dobil nič pismeno iz česar bi bilo razvidno, kaj se je pričakovalo in kaj mi bodo dali,...
Kaj naj naredim - če bi se izkazalo da ni vse tako, kot bi moralo biti ali že danes na to opozoriti direktorja pred jutrišnjim izplačilom plače ali počakati, da vidim, koliko mi bo sloh zmanjšal in kaj narediti potem,..??
Hvaležen vam bom za vsak odgovor.
LP
Erik
PROSIM POMAGAJTE - Negativna stimulacija
Moderator: Mirko Zbačnik
Ob podpisu pogodbe bi morali zahtevati vpogled v akte, delodajalec pa bi vam jih bil dolžan pokazati. Koliko časa pa ste že zaposleni? Morda je najpametnejša rešitev pogovor z direktorjem, da najdeta rešitev za naslednji mesec brez negativne, ampak s pozitivno stimulacijo.
Drugače pa je delodajalec ravnal v skladu s pravili.
Drugače pa je delodajalec ravnal v skladu s pravili.
Seveda morajo biti postavljena pravila za ocenjevanje. Moje razumevanje dela pogodbe, ki ste ga kopirali kaže, da so ta pravila tudi določena. Vsak mesec je potrebno vsakega delavca oceniti. To naredi njegov vodja, ali pa direktor če je podjetje manjše. Ta ocena je v papirni obliki in mora biti na vpogled delavcu. Ni pa ga potrebno posebej pisno obvestiti kako je bil ocenjen. Očitno je bilo dve leti vse v redu, prejšnji mesec pa je šlo nekaj narobe, drugače bi se gotovo že prej obrnili na forum. Še enkrat vam predlagam, da se dogovorite za sestanek in poskusite skupaj z direktorjem postaviti nekaj ciljev ki naj bi jih dosegli, da negativne stimulacije ne bo več. Veliko uspeha.