Ali je res to maksimum???
izplačilo stimulacije
izplačilo stimulacije
Zanima me, kako imate po drugih javnih zavodih urejeno glede stimulacije pri plači. Mi spadamo pod Ministrstvo za znanost in tehnologijo, mogoče je na forumu še kdo, ki je "podvržen" temu ministrstvu. Enostavno ne morem verjeti, da z 10. letnimi izkušnjami v računovodstvu in VI. stopnji ne dosežem niti povprečne Slovenske plače. Direktor pravi, da bi mi z veseljem dvignil oz. dovolil izplačilo stimulacije, ki bi mi dvignila plačo, če le vem za kakšen praven akt. Trenutno imamo vsi (razen njega) 2% stimulacije!
stimulacija
tudi jaz imam enako izobrazbo in seveda enako "visoko"plačo, financer je Ministrstvo za šolstvo..
Stimulacija je glede na maso plač 2%, v okviru tega se pa lahko različno porazdeljuje, mi jo po internem pravilniku vsake 3 mesece, vendar ni plača zaradi tega nič ka j večja. Na žalost.
Pa lep pozdrav.
Stimulacija je glede na maso plač 2%, v okviru tega se pa lahko različno porazdeljuje, mi jo po internem pravilniku vsake 3 mesece, vendar ni plača zaradi tega nič ka j večja. Na žalost.
Pa lep pozdrav.
Ja, na žalost je v javnem sektorju tako. So sicer izjeme, kjer se je direktor "upal" in predlagal napredovanje oz. našel luknjo v zakonu (razni nazivi) a že nekaj let to ni mogoče. Je pa možnost, da dobiš do max. 20% stimulacijo. Še vedno ni veliko a vsaj malo se pozna. Seveda pa potem ostali dobijo manj oz. nič. A stimulacija je namenjena tistim, ki res delajo več oz. bolje.
Pa lep sončen dan vsem.
Pa lep sončen dan vsem.
Evida