Kaj storiti, ko racunovodski servis zataji?

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
ars
Novinec
Novinec

Kaj storiti, ko racunovodski servis zataji?

Odgovor Napisal/-a ars »

Dne 31.03.2004, mi je podjetje Spanivic k.d. iz Slovenj Gradca oz. eden od njegovih zaposlenih po telefonu dejal, da moje bilance ne bo mogoce oddati prav cas. Telefonski klic je bil storjen iz moje strani oni me najverjetneje sploh nebi obvestili. To pomeni, da sem avtomatsko v prekrsku. Kako naj sedaj jaz sama resim problem, ki so mi ga oni zakuhali. Moram povedati tudi to, da sem sama imela zakljucen program ze 06.01.2004 in sem ga tudi njim posredovala. Potem pa sem skoraj tri mesece cakala na to, da bi mi oni poknjizili glavno knjigo. Kar mi do sedaj se niso storili. Tudi blagajno in TRR sem si sama poknjizila. Torej dela nimajo veliko, pa se to niso sposobni opraviti. Zelo me jezi, ker so izigrali moje zaupanje, Kaj naj storim oz. kako naj dokazem, da nisem sama nic kriva. Za delo pa so ze prejeli placilo.

Hvala in lep pozdrav, Mateja
bojana
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec
Kraj: Slovenia
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a bojana »

Mateja, upam da imate z njimi sklenjeno pogodbo, kajti če ste jih plačali vse kar ste jim bili dolžni potem so oni odgovorni da izdelajo bilanco v določenem roku.
Mislim da je prav da kar greste na Davčni urad in AJPES in jim omenjeno situacijo poveste.

Zaradi takih računovodskih servisov nas ostale ki se držimo rokov mečejo v isti kos.

Upam da boste kaj uspeli.

lp, Bojana
Odgovori