KADROVSKA ŠTIPENDIJA
Moderator: Mirko Zbačnik
KADROVSKA ŠTIPENDIJA
ZANIMA KOLIKŠEN JE ZNESEK KADROVSKE ŠTIPENDIJE ZA ŠTUDENTA PRVEGA LETNIKA , ALI MU PRIPADA TUDI PREVOZ .
Pozdravljeni!
Tudi jaz imam vprašanja v zvezi s kadrovskimi štipendijami:
1. Je neobdavčen znesek kadrovske štipendije res do 73.5600sit?
2. Ali mora podjetje razpisati kadrovsko štipendijo na Zavodu, če bodo štipendirali povezano osebo?
3.Ali se pogodba za kadrovsko štipendijo lahko sklene med šolskim letom (npr. decembra05 za naslednja 3 leta)?
LP, matica
2. Ali mora podjetje razpisati kadrovsko štipendijo na Zavodu, če bodo štipendirali povezano osebo?
3.Ali se pogodba za kadrovsko štipendijo lahko sklene med šolskim letom (npr. decembra05 za naslednja 3 leta)?
LP, matica
1. Znesek kadrovske štipendije je lahko do zneska minimalne plače kar znese mimlim da v tem mesecu okoli 122.800matica napisal/-a:Pozdravljeni!
LP, matica
2. Mislim da ne
3. mislim da ni ovir.
Boštjan
http://www.ess.gov.si/slo/Dejavnost/Sti ... endije.htm
Predlagam, da se pozanimate glede vseh podrobnosti (predvsem glede razpisa) in v pogodbi zelo natančno opredelite vse pravice, dolžnosti itd. tako štipendista kot štipenditorja.
Predlagam, da se pozanimate glede vseh podrobnosti (predvsem glede razpisa) in v pogodbi zelo natančno opredelite vse pravice, dolžnosti itd. tako štipendista kot štipenditorja.