posredništvo

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
abmklima
Novinec
Novinec

posredništvo

Odgovor Napisal/-a abmklima »

Lp.
Zanima me,če vzamem popoldanski s.p. in se registriram pod posredništvo pri prodaji raznovrstnih izdelkov,kaj in kako potem?
Kaj lahko jaz počnem s tem s.p.(mislim s čim vse se lahko ukvarjam) :shock:
Kako izstavljam račune in kaj pišem na njih?
Prosim za bolj podrobne informacije! :shock: :shock:

Hvala!!!!
abmklima
Novinec
Novinec

Re: posredništvo

abmklima napisal/-a:Lp.
Zanima me,če vzamem popoldanski s.p. in se registriram pod posredništvo pri prodaji raznovrstnih izdelkov,kaj in kako potem?
Kaj lahko jaz počnem s tem s.p.(mislim s čim vse se lahko ukvarjam) :shock:
Kako izstavljam račune in kaj pišem na njih?
Prosim za bolj podrobne informacije! :shock: :shock:

Hvala!!!!

NO IN????!!!! :x :x :x :x :x :x
komar66
Računovodja
Računovodja
Kraj: bloke

Odgovor Napisal/-a komar66 »

moj predlog najdi si računovodjo
abmklima
Novinec
Novinec

komar66 napisal/-a:moj predlog najdi si računovodjo
Ja a ni tale forum namenjen taksnim temam;lepo prosim?
pamps
Nadračunovodja
Nadračunovodja

Odgovor Napisal/-a pamps »

s.p.-ja ne morete vzeti, lahko pa priglasite dejavnost. Delate to, kar priglasite; če priglasite posredovanje pri prodaji, posredujete pri prodaji in to napišete tudi na račun. Če priglasite servis tv aparatov, servisirate tv aparate in na račune pišete to storitev, če priglasite knjigovodske storitve, boste veliko knjižili in sestavljali veliko poročil in na račune napisali te storitve.
Tole vaše vprašanje me spominja na čase, ko so vsi, ki so imeli pet minut časa, odpirali doo-je. Potem pa niso vedeli, kaj bi s tem in vsepovsod razlagali, da imajo firme, ki mirujejo.
Najprej razčistite pri sebi, kaj boste delali, nato priglasite dejavnost, ali ustanovite gospodarsko družbo; za pomoč pri začetnem razmišljanju pa tole: http://www.pcmg.si/index.php?id=7
abmklima
Novinec
Novinec

pamps napisal/-a:s.p.-ja ne morete vzeti, lahko pa priglasite dejavnost. Delate to, kar priglasite; če priglasite posredovanje pri prodaji, posredujete pri prodaji in to napišete tudi na račun. Če priglasite servis tv aparatov, servisirate tv aparate in na račune pišete to storitev, če priglasite knjigovodske storitve, boste veliko knjižili in sestavljali veliko poročil in na račune napisali te storitve.
Tole vaše vprašanje me spominja na čase, ko so vsi, ki so imeli pet minut časa, odpirali doo-je. Potem pa niso vedeli, kaj bi s tem in vsepovsod razlagali, da imajo firme, ki mirujejo.
Najprej razčistite pri sebi, kaj boste delali, nato priglasite dejavnost, ali ustanovite gospodarsko družbo; za pomoč pri začetnem razmišljanju pa tole: http://www.pcmg.si/index.php?id=7

Zaenkrat lepa hvala! :wink:
Odgovori